Målbilden

Så ser den ut

Jag tycker mig ha hamnat i ett läge i livet där allt jag hör, läser och ser på återupprepar sig. Saker jag fick lära mig av min mor som barn togs om på läkarutbildningen, jag praktiserar dem och nu hör jag dem igen på kurs….inte så mycket nytt under solen alltså sedan Aristoteles. Och vi har förmåga att läka oss själva genom att vi TROR ATT DET GÅR! Så. Här har ni målbilden. Och jag ska dit. Jag ska träna själv på mitt eget lilla sätt som JAG tror på för då måste det funka för mig och sen gäller det att hålla sig glad och JÄVLA positiv.

Jag tipsar då och då om sevärda saker. Bilden är snodd från mitt senaste fynd, White Lines på Netflix. Rekommenderas MYCKET varmt. Det är skruvat, otäckt lite ibland, roligt och snyggt! Jag älskar när saker är snyggt filmade. kanske t o m musiken är bra, har inte tänkt på det trots att det handlar om DJ´s på Ibiza. Alltid lika spännande när folk ska uttala det dessutom! Jag är på avsnitt fyra, somnade mitt i som vanligt, innan 21.30. Helt slut. men idag hörrni, skiner solen och jag med den!

Hej hej!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen