Tröttheten

Jo tack, jag mår BRA! svrar jag numera för att undvika att prata om coviden. MEN det är ju ljug. Jag är så ofantligt trött. Jag har börjat klocka mig. och redan 11 kikar jag på uret, 14 vill jag lägga mig och idag lade jag mig klockan 16.15 och satte larmet på 17 för jag behövde skjutsa Frank till Saxofonlektion 17.20. Och nu, 18.21 är jag ungefär normal för tiden. kanske jag kan somna ikväll kring 22?

Jag behöver leta forskningsuppslag. Det är svårt när man är sjukskriven men det är dags nu att ta kontakter. Jag tänker mig EIPS/självvald inläggning för att undvika parasuicidala händelser och undvika långvariga inläggningar, all form av beroende och kanske en attitydundersökning hos kollegor kring olika diagnoser?

Jag är öppen för allt. Jag har liksom ingen egen vilja just nu. Mer än att orka börja arbeta eller kanske bara funka som person i sammanhanget av en familj som jag är den huvudsakliga motorn i….är inte det lite oroväckande?

Nå, nu ska jag försöka värva nya följare till instagram…jag undrar bara hur. För jag vill liksom ha följare på rätt sätt…och jag antar att det handlar om innehåll (content och det är ju för tillfället rätt trist pga sjuk och trött) och sen mina bilder som är så oinspirerande) och sen gillar jag ju inte att ljuga….om min fantastiska livstil….så jag är i händerna på att samla likasinnade. Som lagar strumpor köpte för 15kr, stickar tröjor, ser på skidsport, har höns, har oro kring covid…och vill läsa mina kommande kriminalromaner…var raggar man folk då liksom?;)

@vardagbyanna är iallafall kontot att följa om du delar min intressen och tål en del svordomar. Så ni vet, spread the word! Kanske jag likt Camilla Läckberg ska läsa högt ur mina böcker? Ja, det är ju en bra idé! Jag börjar med min första! Eller andra, den första som gavs ut! See you soon!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen