Travels

Jag såg på ”händelser” på ett stort instagramkonton…nu när man ska undvika allt utom NÖDVÄNDIGA resor….hon tjejen har varit i USA, Paris osv och man ser inga andra människor på bilderna. Det är hon och hennes pojkvän samt fotografer…..jag tänker att det måste vara trevligt att se sevärdheter och bada ensam, slippa folk men hur NÖDVÄNDIGA kan de här resorna ha varit? När EU-parlamentariker har web-möten men influencers reser…..? Allvarligt alltså?

När jag var i Paris 2019 med hela familjen och brorsans familj + mor och far kryllade det av folk, köper till Eiffeltornet…ja som som det vanligen ser ut. Venedig har jag UNDIVIKIT att åka till pga tycker inte om trängsel, blir irriterad och orkar inte vänta. Men kanske man skulle hitta på en anledning att åka nu och se Venedig innan stan sjunker och verkligen uppleva STADEN, utan folk? Hur skulle det vara? Är det en nödvändig resa? Jag tror att man skulle kunna tycka ett jag efter nära 6 månaders isolering skulle behöva komma ur huset, åka bort, vila upp, byta miljö och kanske få roomservice istället för att ge den. JA, det känns rimligt! Tror ni man skulle få en shitstorm? Nä, inte tillräckligt med följare….och kanske man stänger av kommentarsfältet. Nice!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen