Dra på trissor!

Jag läste att en del ”inluerare” har börjat BE om att man ska likea deras inlägg….för annars kan de inte fortsätta med det…….????? Äntligen tänker jga, har folk tröttnat på att se beige bilder med samma filter och betalda samarbeten och smygreklam där de redan rika får ”goodiebags” levererade hem till dörren. Det har kanske gått upp för massorna att det är de som ger dem den här glamorösa livsstilen?

Jag trycker gilla på saker jag GILLAR! och att trycka LIKE på något för att en dryg människa på Mallis ska få fortsätta göra smygreklam för alkohol, no fucking way! Jag är mer av typen anmäla olämpligt innehåll….för att sanera instagram mm. BORT med reklamen. Vi har i princip NOLL reklam här hemma. Ser aldrig betalkanaler utan betalar för det vi vill se, undanber oss postad reklam och lyssnar noll gånger på reklamfinansierad radion.

Så, kanske PR-byråerna som kunde göra rolig reklam på skyltar är på väg tillbaka, kanske fotograferna får en renässans? Jag hoppas det!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen