Jag kämpar på

värk värk värk feber feber feber osv. Jävligt enformigt. Och nu lov. Barn överallt och mär man mått så här snart ett halvår tar ingen notis om det. Tjatigt att behlva klaga på att man fortfarande gör det mesta hemma…då får jag höra att jag korde vila. Sant. Men om jag VILAR då händer grejer. Dvs inget. Och då blir det värre för mig SEN. När jag är ensam här och ska försöka ta mig fram. Om jag lät bli attvta värktabeltten…då skulle jag inte hå ur sängen. Men mär jag tar den släpper huvudvärken och jag orkar med familjen och mig själv. Istället slår hkärtat så långsamt att jag blir trött….sen, en dag utan feber känner jag Å! Jag lever, nu tar jag tag i allt….och sen. Ner i källaren. Jag behöver en assistent. Jag behöver hemtjänst! NU! Inte sen. Jag vill ta ut lin hemtjänst i förtid tack. Var ansöker man?

jo Ebba Busch…idag börjar det….jag undrar jag. Jag fattar knte att hon tag den här striden. Vad kan hon tjäna på detta en miljon? Två? För det KAN inte vara så att denna tomt är den enda hon kan bo på….

hon har hög lön, hur kan hon motivera dett?

även om m det visar sig att hon har rätten på sin sida…vatför fortsätter hon? Det måste handla om pengar. Jag ser inget annat…..

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen