Årets hetero

Är alltså kronprinsessan. Jag antecknar. Jag orkar inte läsa vad det är för motivering till detta. Jag har ingen aning om vilka kriterierna är. Men en bra hetero…….vad kan det vara? Det är spännande tycker jag. Man ska alltså inte attraheras av samma kön, eller två olika kön. Eller kanske någon ickebinär? (Jag vet inte riktigt hur stor den gruppen kan vara och vad den inkluderar men säg folk som inte känner sig som kvinna eller man). Man ska inte ligga med barn eller djur eller få heta känslor till föremål (det har jag läst om att en del får, gifter sig med träd osv).

Sen ska man leva efter de principerna. Alltså ha sex med en person av motsatt kön tänker jag för jag vet inte i vilket annat sammanhang heteroiskheten är viktig. Så, kronprinsessan var Coronaårets årets bästa på att ha sex med män!

(Året då man skulle ha begränsade kontakter med andra utanför den omedelbara familjen)

Stort grattis från mig! Det gjorde du bra!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen