On the bright side

Nu har jag stickat fyra tröjor i samma mönster med lite olika kragar och med olika garner. Nu har jag tänkt att avnända det mönstret som grund för en HELT annan grej. Ett projekt med andra ord medan jag pacear! När jag räknar lite tror jag att jag stickat…fem tröjor under hösten…och en väst…och en halsduk. Jo, fyra mössor också. Men det var nog allt. En tröja behöll jag själv den här ska bli min också!

Always look on the bright side of life…..

Jo, glädjeämnena är många. Ändå. Hela min övriga familj är frisk! Även föräldrarna. De två minsta fick en dag i skidbacken först i sol sen i mörker. Jag har börjat på en ny stickning, jag har en person som vill arbeta med mig på ett vetenskapligt projekt (supersvårt att få till), jag har inte feber idag eller värk (gårdagen var HEMSK) och sen ligger två befruktade (hoppas jag) ägg för kläck. Det ena ägget i en nyinköpt automatisk äggkläckare och ett under en faktisk höna som plötsligt bestämde sig för att hon ville RUVA! Va! minsta hönan visar sig villig. Jag blir så glad! Nu får vi se. Även tupp får vi ju ha så jag känner stort hopp om detta.

Tulpanerna började sticka upp och det gäller att vara snabbare än rådjuren. det orkade jag!

Jag är ensam med barnen idag (kors i taket och hoppas allt går bra utan bråk för det orkar jag nog inte) och jag ska ha ett Zoommöte med den potentielle handledaren.

Solen skiner….och ….ja. det var väl det hela. Jo, mamma ska komma över under den stund som mötet ska gå av stapeln för ibland är det så att barnen ryker ihop precis när det verkligen inte passar. Märklig egenskap hos barn ändå…det är som at de precis som katter känner på sig när de INTE ska sätta sig på ens laptop osv.

Böcker som ska byta hem till två barn som akutplacerats och fått det bästa nya hemmet i världen!

Nu börjar snart helgen. Mentalt har jag ställt in mig på att bara slappa men maken fyller år….och det kommer komma minst två personer hem hot….och de ska kanske få se hur det ser ut 99,9% av tiden här hemma sedan jag blev sjuk….Kanske….jag hatar ju det men sista tiden har varit för tung för mig och hur många bra förslag jag än kommer med ang hur man skulle kunna flytta skorna, sortera bort de mest vintriga och kanske använda galgarna så kommer jag liksom inte igenom….jag går inte genom rutan liksom….

Jag orkade med köket också. I lugn takt. Jag kämpar med att INTE kämpa. Skitsvårt!

Kram

Början på ett projekt börjar alltid med ett block och en penna…..

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen