OMG, igen.

Jaha, då var sjukvårdsbesök ett av tre den här veckan avklarat och jag ligger till sängs sedan klockan två. Snurrig, för att inte säga sjösjuk av medicinen….värken borta men….så yr och hängig att jag ändå inte kan göra något vettigt. Inte ens sticka, det kräver mer uppmärksamhet. Jag orkade inte ens klä av mig…Chanses are I will sleep with my clothes on inatt. Fy för satan.

Men, jag har sett fyra avsnitt av Scott & Bailey. Älskar Amelia Bullmores karaktär Gill Murray. Så slipad. Men, nu mår jag lite illa också…jäkla skit alltså. Och..kanske jag skulle logga in på 1177 och se vad lagproverna säger om mig. För….jag vet inte riktigt hur jag mår här. Provsvar ljuger aldrig…om de inte hemolyserat, tagits vid fel tidpunkt eller, fuckat upp på lab.

See you when I see you!;)

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen