Firman…The firm.

Så märkligt. Precis när jag och maken bestämt oss för att åter se The firm med Tom Cruise (jag älskar gene Hackman by the way) så kommer intervjun många väntat på. Den med Oprah. Och Sussexarna. Och jag tänker att engelsmännen vrider sig i smärta. Och att det är lite som när patienten eller den anställde kan skrika ut sin smärta och all skit som drabbat en men arbetsgivaren/läkaren måste hålla käft. Fast i det här fallet behöver de inte stå oemotsagda. Kungahuset kommer säkert uttala sig. Och jag har noll insikt i vad som händer eller har hänt men…jag har bara en obehaglig känsla. Att kungahuset är knasigt har jag absolut inga problem med att tro, att de som arbetar där är knasiga kan jag också köpa men att en som väljer aktivt att gifta in sig där är en helt vanlig person som bara söker kärlek….och är normalbegåvad då så den personen skulle kunna förstå att det kommer att komma en ”shitstorm” DET har jag otroligt svårt att tro. Och med tanke på all skit som förföljt henne innan…ja, jag är benägen att tro att ingen här är skuldfri och att hon inte är det utsatta offer som hon utmålar sig som. Tyvärr, jag köper det inte. Att de är rasister, no shit! Men jag tror faktiskt det handlar om mer än så. Girighet, suktan efter mer uppmärksamhet och annat ligger med i spelet och folk gör ju som bekant nästan vad som helst för både pengar och uppmärksamhet…..Ska jag se intervjun…kanske….vi får se men jag har aldrig gillat Oprahs shower. För amerikanskt för mig, jag är också rätt ointresserad av kändisar…..jag har den största respekt för Oprahs skådespelarinsatser ändå, hon var fantastisk, oförglömlig i Purpurfärgen dock, hon och Whoopie, älskar henne, det var länge sedan hon var på vita duken….

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen