Växla ned

Jag har nu sovit en hel natt utan huvudvärk. Tack vare mediciner eller ej är svårt att säga. Jag har vaknat ändå…det är märkligt. Jag tror att jag vaknade av att det gjorde liiiite ont men det gav med sig, det vinglar lite. Och jag övar mig i att VILA. Detta ofattbart svåra.

Jag bad maken köpa en top till min varmbänk i onsdags när han skjutsade mig till neurologen. Jag var osäker på om jag skulle klara av att köra själv….och sen blev det liggande. Så idag tänke jag att jag skulle skruva ihop detta. Men, efter en kort kik på alla delarna avstod jag jag kommer inte klara det. För krångligt.

Leoparder och Zebror all over the place…
Too complicated

Ricin är kul!

Jag har fått in lite ”recensioner” av senaste boken och en del (EN) person tycker jag har en ljuvlig röst…och det är mkt smickrande…speciellt som jag själv HATAR att höra den…men ofta måste pga dikterar i jobbet. men det har hänt (typ dagligen) at jag spelar in och när jag märker att det blir galet bara pratar på typ ”jo, Alexi, jag vet att det där sista blev helt galet, kan du istället skriva så här…bla bla bla och sen punkt. Och förlåt för att jag är så vimsig och ger dig extra jobb. Tack och slut. Och sen SKÄMS jag för att jag gör så, genererar mer arbete för stackars sekreterarna men jag kan liksom inte mes att spola bak, lyssna upp och så vidare. Därför skriver jag ofta mina anteckningar själv. För att ha kontroll och sippa höra min egen röst. Men vissa saker MÅSTE dikteras, epikriser bland annat eller som det nu heter….ja vad fan heter det nu? Det har jag GLÖMT! Vårdberättelsen iallafall, som är en sammanfattning av vad en inläggning berott på, innehållit och vad den ska mynna ut i..typ.

Nu är det snart dags för BOTOX! Skitläskigt! Och min dotter ringde just och frågade om det var DÄRFÖR jag såg så fräsch ut….? Jag har ju aldrig fått förut, men GÖLLIGT av henne att tro. Livrädd att bli av med kontrollen över pannan. Jag grimarserar nämligen mycket…

Nå, tillbaka till min fantastiska RÖST då, för det är ju än så länge bara en ljudbok, Jesper sliter just NU med inlagan till den tryckta boken för att den ska bli klar idag…och jag har inte rört ett finger sedan i somras i princip…

Men en av dem som gillar min röst har tidigare sagt att den skulle kunna användas för akuta situationer, som när flygplan kraschar….”Nu vill jag att ni alla intar kraschställning och inväntar en hård landning…”typ Ganska otäckt va? Om man skulle tvingas spela in sådana meddelanden. Men den här personen tyckte det skulle kännas mycket bättre att falla mot Atlanten i ett brinnande plan med min ljuvliga stämma i högtalaren…ja, why not!?

Men samma person förklarade för mig att min passion för saker kommer fram så bra i mitt tal…vi brukar nämligen prata politik. Och det är något jag brinner för (också) och jag sa till min dotter att det är först när man är ekonomiskt oberoende som man kan ägna sig åt politik, för jag vill starta ett eget parti, overoende av ideologier och bara ha det goda samhället för ögonen, det BÄSTA för så många som möjligt, och vet ni? Det är SAMMA FÖR ALLA! Alla vill ha trygghet. och det får man genom god vård, skola och omsorg, rättssäkerhet och att våra finfina lagar följs. Det behöver inte vara svart eller vitt, mitt parti skulle nog vara…grått, och ……turkost. jag gillar turkost. Turkost för drömmar och grått för att jag skulle vilja ha en partuppställning fylld av passionerade människor, som fattar hur man får människor att må bra (och då på riktigt må bra, inte genom att tjäna pengar då BLINK BLINK) och sen tar vi över hela skiten. Fast…kanske helt efter att Coronan blåst över, både för mig personligen och för hela samhällets skull för vi behöver inte mer vågor på havet och den här skiten kommer bli svåra att navigera igenom tänker jag.

Nu, vila. Jävla skit alltså, jag hade hellre skrivit mer.

Hej!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen