Rum för alla utom de med android

Jag har tjuvlyssnat på några Clubhousesamtal….en del är helt meningslösa, de pratar om vad de åt till frukost. Andra sitter men likasinnade och talar om saker jag inte fattar något om, många pratar om hur man ska göra karriär, nätverka, komma fram i livet. Jag insåg först igår att det endast var för de med iPhones så redan där exkluderade vi alla ”androider” och det kan ju vara ok. Min bror har en…mycket märkligt, på många sätt. För vem väljer en telefon med FLER funktioner, som är BILLIGARE och har ett glas som inte går sönder första veckan??? VEM GÖR DET?

En annan reflektion är…vilka KAN snacka dagtid på Clubhouse…? bara frilansare? eller sjukskrivna? Eller pensionärer (de verkar inte vara överrepresenterade)….men, jag arrangerade ett ”rum” såklart på dagtid för på kvällstid kan man ju inte vara ifred. Men. Nu har jag äntligen kunnat få in lite mer franska i min vardag…jag har hittat en grupp som vill öva franska, mestadels var det japaner…och då föll lite konceptet för det var uteslutande folk som inte har franska som modersmål. Man önskar sig en uttråkad fransklärare som vill dela med sig och konversera! Snälla, om ni känner nån tipsa dem om att de behövs, jag kan prata om nästan vad som helst….inte rymden och teknik då.

Men i researchsyfte mailade jag franska ambassaden och frågade om polisiära saker..enkla grejer egentligen. Och hör och häpna, en fransk polis på HÖG nivå svarade när jag ringde för att reda ut skillnaden mellan Gendarmerie och Police nationale…och sen började han prata om resmål, St Malo, Mont st Michel och ställen jag velat resa till men maken OCH min mor avrått från pga alla turister som åker dit…kanske man skulle passa på nu?

Nu lyssnar jag på ett ”rum” om tacksamhet och förvånansvärt många talar om frisörbesök och att de dricker champagne…något jag avstått senaste året. Jag är typ tacksam för att jag lever.

Så, alla fransklärare som tråkar ihjäl, anslut er till Clubhouse asap!!!! Jag vill öva mig i konversation! NU

Ha det!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen