Snart i lokaltidningen!

Min vanliga outfit. Linne H&M kors i taket, har inte handlat där annat än till barnen enstaka gånger o året men gick förbi och såg detta grå, köpte två. Sen Indiana Jones skjorta från farnska armen 1947, överskott inköpt via DeTouhjours och sen jeans från Carin Wester!
Blusen minns jag inte varifrån men inköpt i Ålsten ett stenkast bort (jävligt kraftfullt kast), Thriftad kjol i nappa från Dante 6 och skor från Atpatelier

Trots att jag sitter hemma med feber, och faktiskt, med en dotter med feber just idag som grädde på moset så rullar böckerna på. De lever sitt eget liv. Utan min medverkan. Och idag på morgonen fick jag veta att lokaltidningen fått nys om mitt nya boksläpp (det som skulle skett i november men än så länge bara skett digitalt) inom några veckor. Och, då mailade jag lite bilder och de två böckernas omslag samt infot om mig och boken. Jag tänker…att hur kul det än är med bokrelease och bokmässa så hade det passat mig VÄLDIGT dåligt just nu. Coronan har med ett finger i alla mina spel och om det blir en tredje bok om Amélies öden och äventyr då måste pandemin vara med där. Annars blir det för osannolikt. Jag vill bara inte skriva om eländet. Jag mår illa av det. Vi får se. Just nu fokus på det som var INNAN jag blev sjuk!

Jag hatar att fotas. Men ibland måste man. Det gick fort och min dotter sminkade innan. Så nöjd. Kanske det blir på insidan av några av årets böcker, det finns fler men ni orkar inte se. Idag, vilodag med avslappningsövning ute. Det låter mer i naturen än man tror…somnade iallafall, och blev filmad för jag tror aldrig att jag sover…ganska kul ändå att jag blir så lugn av detta att jag somnar bums. Trots en katt på magen som hoppade upp….

Fotografen heter Nelly Lindenstrand, ni hittar henne under hennes eget namn på @nelly.lindenstrand och där sjunger hon. men fotona finns på @tilaeverphotography och där fins mkt mer utmanande bilder än jag någonsin skulle våga…;)

Tjoohoo!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen