DAMBERG!

Jag blir galen! Ni som följer mig på Insta vet ju det men idag…..vilket bottenrekord alltså. En docent i kriminologi som framhåller att skolvalet skulle vara en anledning till gängkriminaliteten?!? Allvarligt? Och sen på frågan vad man ska göra inte har ETT ENDA SVAR! Va? Jag kan fan mer om kriminologi än så! Och Damberg….han ska ha 5000 poliser till och så klarar vi detta….öhum. Samtidigt är pengarna slut och timanställda pensionerade poliser som är uppskattade och meriterade sägs upp mitt i en utredning..mord på mord på mord….va? Hur kan han komma undan med detta? Jag fattar inte att inte ALLA poliser och civilanställda ställer sig upp och bara vrålar! Och det gäller fan hela offentliga sektorn! Jag har en kompis, överläkare, får ett rum på nya jobbet UTAN FÖNSTER!?!

Efter 13 års studier…ett rum UTAN fönster????

Jag kan nästan inte skriva mer. Jag tappar lusten att vara del i det här samhället där okunnigheten styr. Man skäms och blir orolig, hur ska det kunna vända? Jag fattar inte det? Det finns liksom ingen heder kvar. Damberg måste ljuga ju? Eller vet han inte hur det går till i verkligheten? Va? De räknar ner till valet….vad ska man rösta på? Jag tänker att jag ska strejka framför riksdagshuset varje måndag. Medelålders mot dumheten. Mondays for meritocracy! M&M, det vore något!

Jag undrar vilket jobb man kan få med en grundskoleutbildning nu och två år i gymnasiet…kanske bli ambassadör i NY?

Jag skulle gärna bli det!

Listan på inkompetenta och personer som fått pudla, omplaceras och avgå är smärtsamt lång…..

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen