Bokrelease!

Ni som följer mig VET att jag inte är världsmästare i uthållighet. Jag började skriva på Morden i Marseillan sommaren 2019 en het natt med sprängande huvudvärk. hela den semestern, inledning och kanske framförallt avslutningen var hemsk. Inte undra på att man vill ha ihjäl folk….!?

Och sen, skrev jag lite då och då, mest sommaren 2020 när man ändå inte kunde göra så mycket. Och på nyårsdagen skickade jag in manus till förlag. Efter en vända med halva hos en lektör. Och sen, BOM! bokkontrakt.

Vi talade om utgivning till sommaren, innan till och med, typ NU. Men saker tar tid. och sen började omslaget ta fart, tre vändor där med och sen, KLART! och idag, några korta rader, kan jag skriva en baksidestext på 200-300 ord….dvs tre meningar, typ. Och ja, det kunde jag. Men jag vet inte om det blev bra….kanske någon annan borde skriva men jag gjorde det.

Och, jag fick ett datum! 14 oktober, dagen efter min fars födelsedag så kommer den! Och så här ska den se ut!!!!

Jag gillar den! Det är lite 60-tals vibe, Occitanska korset…fyren och en liten Cittra…..

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen