KU, igen…

Hör på radion att Lena Hallengren inte vill kommentera utfrågningarna i KU….påminner inte det lite om ”ingen kommentar” när någon förhörs om en gängvåldtäkt? Med den strategin kan man senare anpassa svaren efter frågorna….och hinna läsa hela förundersökningen…..Hon är i VÅR tjänst, tjänar över 1,7 miljoner om året och ska svara på frågor när public service söker dem! Det är enda sättet för oss att veta vad fan de håller på med!

Jag googlade i hettan Nooshi Dadgostar…ytterligare en politiker, partiledare utan en examen. Så jag blev nyfiken på resten av V´s riksdagsledamöter.. (som tjänar 69900kr/mån) alltså, med V´s eget språk de allra rikaste i landet! På deras hemsida står: Ett Sverige för alla – inte bara för de rikaste…jag tänker att om V kom i regeringsställning får vi ett Sverige utan de riskaste…

Och sen kom Cissi Wallin på radion….och herregud, jag har så svårt att fatta hur hon tänker. Hon är anarkist tänker jag, hon är dömd. Hon tycker det är fel, jag fattar, men…hon är DÖMD! det är så vårt rättssystem funkar. om det inte passar finns andra länder att ”problematisera” eller vara ”problematisk” i. MASSOR med länder!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen