Cissi och Elsa

Det är märkligt hur man kan ändra sina vanor så snabbt. Kanske det beror på skollovet?

Jag har sedan barnen blivit ”lediga” dvs har sommarlov och maken är på sem mått ganska mycket sämre. Den slutsats jag drar är att jag fått extra belastning och mindre tid i ensamhet. Det har också varit mycket firande av olika slag (studenten, midsommar osv). Så febern verkar ha bitit sig fast och med den värken. Då har man inte tid för BS. Så jag har inte läst något på Bloggbevakning senaste veckorna. Jag tittar in där annars någon gång i veckan som ett slags ”freakshow” men det suger för mycket energi när man inte mår bra. Bloggbevakning granskar influencers och sociala media. Och jag måste säga att jag inte förstår hur hon orkar. Så mycket skit som finns, så många dåliga realityserier med knasiga människor, så många idioter överallt som gör reklam på fel sätt, skiter i att de bli anmälda, fällda osv. Och bara allmänt inte fattar att man behöver veta saker om regelverket(!).

Det just nu är Cissi Wallin på tapeten igen. Med sin ”förtalsbok”. Att hon orkar, jag skulle ALDRIG 1) inte följa en dom, 2) fortsätta kämpa så, hon verkar älska att få skit..ge skit…?

Sen såg jag att ytterligare en kändis inte vet riktigt vad som gäller avseende att ha hund i koppel. Elsa Billgrens tax dödar tydligen harar på Gotland och hon fattar INTE att det är olagligt att låta sin hund jaga och döda vilt(!).

Man blir så trött. Jag blir trött på att jag försöker göra allt RÄTT, man följer regler, kör laglydigt, betalar sin skatt, fuskar inte med deklarationen, man betalar SL-biljett osv osv (en som skrattar bort SL-biljett är t.ex Carola…) och som sagt de kungliga kör för fort och jag ska INTE rada upp alla galningar som gör fel. Eller, vi har återigen en minister som dricker och kör bil. Det gör mig fan helt rasande! Hur kunde HON få komma in i värmen igen? Så dåligt omdöme! Men, det klingar ju väl ihop med resten av gänget iofs.

Så jag ska inte skriva mer idag. Värk, feber, saker att göra innan vi drar…och jag har lite ågren över att lämna djur och växter till våra söta grannar..men, så får det bli. Miljöombyte är vad alla förespråkar för mig. Att ta det lugnt, släppa ansvar…..igår hade jag tre möten med vård. Jisses så förvirrande. En säger si, en annan säger så. Jag gör det som jag tycker passar min personlighet bäst. Jag simtränar. Tar med Yogamattan och det känns som att det kanske är NU det händer ändå, jag måste bort. Bara äta, sova, träna, skriva, läsa och inget mer än det. Och ABSOLUT inte läsa något om sociala media. Det är avskyvärt. Jag blir helt knasig av knasigheterna som människor tar sig för.

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen