Dagen efter….

Jag är verkligen sjuk, av vad? Det vet jag inte. Men, att ta det lugnt…det kanske funkar för ensamstående eller äldre personer. Jag är omgiven av andra människor, stora och små samt en del djur. Jag har varit delaktig i deras liv. Och vi planerar framåt. Detta har medfört en del feber och värk men också glädje. Men igår, efter att ha varit med fyra barn en make och 3000 andra på Gröna Lund (det kan jag kanske skriva om sen hur vrickat restriktionerna funkar där bl.a) på midsommar och sedan på Bistro Björkvik (och stranden en timme innan samt efterrätt hos svärföräldrarna) kan jag säga att jag var HELT slut. Jag kraschade i säng halv åtta och sov fem timmar. Sen vaken kanske en stund och somnade om men sen tvärvaken med feber utan värk…som nog maskeras av gedigna doser medicin såg jag på arkitekturprogram. Och inser att maken och jag vill så olika saker. Han älskar trall….jag hatar trall. Han vill ha liner, jag vill ha mosaik eller sten. Han vill ha plank, jag vill ha växtvägg….så när jag slutligen gick upp halv fem ser jag att hönsen är ute och spatserar….han har inte stängt om dem, eller tagit in något av gårdagens packning eller plockat undan i köket. Där kunde jag alltså inte sitta. Men, jag jagade in hönsen ialllafall så inte räven skulle ta dem. Arg? Nä, uppgiven. Tror jag han kommer ändra sig? Nä, uppgiven. Kommer jag få en pool jag älskar? Nä, uppgiven. Men. Jag skiter i det. Jag fortsätter läsa min bok ”Hon är arg”. Och ritade på hur JAG vill ha det…..vi får se. Vi kan dra i handbromsen och skita i pool. Vi bor på en ö.

Sen, av alla mina följare (ca 1000 st har 2 reagerat på en bild av min åttaåriga dotter där man ser hennes ben och armar utan kläder där hon lutar sig mot vår säng. Jag ombeds att för hennes skull ta bort bilden som hon tyckte var kul. Som vi skrattade åt här hemma. För att det inte ska göda pedofiler. Jag tog bort den för jag orkar inte få mer kommentarer. Men jag ska skriva vad JAG tycker om detta. Jag tycker att det är befriande med barn som tillåts bada nakna på stranden. Det var flera igår som gjorde det. De var mindre än mina barn som tyvärr känner sig obekväma nakna nu trots att de inte är i närheten av puberteten. Det väcker INGA som helst sexuella känslor hos mig att se nakna barn på stranden ihop med sina föräldrar. jag får inte lust att gå fram till dem och säga ”Hörrni, ni kanske ska fundera på att skyla era barn så att ingen här på stranden får en massa idéer”. Ingen gång skulle jag reagera på en ickesexuell bild av andras barn på någon social plattform. Det finns en mycket stor och tydlig skillnad på avklädda barn och sexualiserade barn. Och om man känner att det pirrar i de nedre regionerna när man ser barn som har underkläderna på men visar hud….då ska man kanske söka hjälp. Man kanske inte ska gå på en strand?

Jag menar inte att de som kommenterat har känt något pirr som är otillbörligt men jag ser ett sluttande plan.

När jag var liten kom mina amerikanska men svenskfödda släktingar hit och hälsade på då och då. De framkallade film här, för de vågade inte i sitt nya land. På deras spädbarn som var nakna, barn på standen, i deras pool….jag var på resa i USA med mina föräldrar när jag var under fem. Jag tvingades bära överdel och för all del underdel i poolen….det kom vakter och sa det till mina oförstående föräldrar. Jag hoppas verkligen (skulle säga vid gud men är ateist) att mina barnbarn kan få bada nakna när de är små, och deras barn och barnbarn. Så det är motvilligt jag plockar bort den bilden för nu är JAG en av dem som inte sår upp för detta. Men, jag tänker istället lägga upp en bild på mig tänker jag, från när jag var liten, naken och helt oskyldig. Det är inte OSS det är fel på. Världen blir mer galen för var dag. Vi måste våga stå emot. Jag fegade ur, jag ber alla om ursäkt för det. Och min dotter ska såklart inte vara på nätet om hon inte bestämt det själv….eller? Är det OK med barnbilder som ens föräldrar tagit och vill visa för att man är så förtjust i sina barn att man bara inte kan hålla sig ifrån att visa upp dem, skryta om dem? Jag tjänar heller inga pengar på detta och återigen. När den normala delen av befolkningen backar då får den andra delen större spelrum.

Nu, ska jag läsa om transnationella adoptioner, som gör mig ursinnig. När barn köps och säljs, stjäls och uppfostras i tron att de blivit övergivna, att de skulle dött om inte rika västerlänningar tagit hand om dem. Och deras föräldrar som berövades barn, föräldrar som adopterade i tron att deras barn lämna

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen