Inga kurser tillgängliga

I början av året, alltså för snart 8 månader sedan anmälde jag att T ville gå pianokurs…nu får jag veta att det är fullt. Att inga kurser ges på helger…och jag blir liksom tung i hjärtat…..för vi klarar inte fler aktiviteter i veckan. Vi klarar knappt de vi har. Vi behöver helgerna till det där lilla extra för barnen. Jag blir väldigt sorgsen. Tylla skrek rakt ut. Det svenska musikundret va? de får 20 min i veckan….i bästa fall. Nu ska jag leta efter en privatlärare.

Jag har en tuff dag. Vi som skulle ha en pool hade en geotekniker här idag, mkt trevlig, han sa att vi behövde spränga mycket, vi hade hoppats slippa det. kanske vi lägger ned det projektet. Han var italienare, slow fodd entusiast, och sa till min stora glädje att det kanske var bättre att köpa ett hus i södra Europa för pengarna det skulle kosta att bygga en pool..

Sen hade jag en mkt trevlig målare här, en kvinna som ska göra klart allt det som vi inte lyckats med…tapetsera med tapeten jag köpte 2015 bl.a och en annan som jag sugit på väldigt länge…..men, då har hon slutat trycka tapeter just den tjejen. Och hon som gjorde de vackraste mönstren. Så lååååg energi idag, mycket bråk med barnen men ett F A N T A S T I S K ”recension” av mitt senaste manus, en roman som jag lägger en timme om dagen på ungefär och snart har halva klar av. Den gjorde mig varm om hjärtat. Men som sagt, om ni behöver en person att testa era produkter på, skicka dem till mig. För om JAG gillar, då kommer det inte bli en hit. Det är garanterat.

Ha en bra dag!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen