Inte toppen

Huvudvärk, två zoomig, 600mg ipren och en treo senare har jag fortfarande 37,7 och mår lite märkligt. Jag oroar mig för att börja arbeta heltid om mindre än en månad, att jag har ett forskningsprojekt att avsluta, att jag ska till en ny arbetsplats, att jag behöver (och att cyklar snos hela tiden) cykla till nya jobbet, att jag inte har NÅGON bokad tid till någon vårdinstans utom logopeden….och att jag mår skitkass och att det jag verkligen glatt mig åt har varit att få upp den fina tapeten Garden birds…som nu utgått….och att jag loggats ut från HBO….men betalar. Och mina nya läsglasögon var otroligt dålig kvalitet och gick sönder innan jag ens provat dem….

Nej, det känns inte som TGIF utan KOM OCH HJÄLP MIG!

Jag ska försöka blogga lite mer inspirerat men just nu. Kompakt mörker faktiskt. Jävligt kompakt.

Och till alla som tänker mörda någon i helgen eller OFFA som man säger, ge FAN i det! För maken är jour och jag orkar INTE vara ensam med barnen, FATTA!!!!!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen