Barnen

et är ett sponsrat inlägg från en inluencers instagram. eftersom taggen är hotellets. men,det är vackert I´ll give them that. och jag vill ha så här. punkt . Ge mig detta och jag slutar bitcha!

Barnen visade sig från sin absolut sämsta sida idag, två av tre då (resterande tre har jag slutat räkna in då de inte bor hemma eller i Sverige längre…).Men farafar och farmor skulle hämta för jag ska på läkarbesök mm idag och sist fick jag ta med barnen som satt och slogs i bilen första tiden…mkt avslappnande läkarbesök där jag om och om igen fick rådet att S L A P P N A A V! jag älskar när det är det genomgående rådet i alla situationer….ryggvärken-slappna av (och såklart ta dig TID för dig själv att TRÄNA, huvudvärken- slappna av, låt amitionen vila, rösten – slappna av. sänk axlarna och hitta egentid…..VA? nu börjar jag fatta varför barnmoskan efter barn 4 ville ha en allvarlig diskussion om preventivmedel med mig som jag blev väldigt upprörd över…hon hade rätt. I dagens samhälle klarar vi inte att hålla en hög ambition, arbeta heltid OCH försöka göra saker som är roliga….det var nog ändå enklare på farmors mors tid, eller mormors. Vara hemmafru, ha två standardbarn även om mamma och morbror på intet sätt var standardbarn..

tar måtten…

Jag har sex fantastiska barn som för tillfället suger all livsgnista och esprit ur mig. och en make som somnar efter jobbet och sen vaknar upp och undrar vad det blir till middag…och jag gör typ INGET. Jag försöker vila och se till att barnen får sol på kroppen någon gång om dagen och inte svälter ihjäl. Bare minimum alltså.

Jag har släppt alla illussioner om Bullerbyn, jag är inställd på att överleva, eller rädda landet. Det är lite som att vara Tom Cruise i Mission impossible – choldren gone rouge….jag är ur led.

Nu, ska jag till logoped, hämta skor och sen…ligga platt tills maken kommer hem. de ska få någon typ av MAT, vet inte vilken än, kanske köttbullar med makaroner, gräddsås och pressgurka. Pressgurkan känns som överkurs men va fan….nån sa att det ska vara gött att leva annars kan det kvitta. kanske ska göra gurkan redan nu…för att hinna….

Jo, den kan funka.

Tjing!

och jo, skolan ska I N T E förhindra kriminalitet som jag hörde nämnas på P1. Skolan ska lära barn basala färdigheter. kriminella ska sitta i fängelse. punkt. tack för ordet. Nu tillbaka till gurka, lera och tenniskläder.

Såg den här reklamlänken på Bloggbevakning…tre av mina egna böcker är med… hoppas att det blir fler innan året är slut..and then some.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen