Roman

Jag har skrivit 210 sidor. Jag börjar se slutet. Upplösningen närmar sig. Jag vill, denna gång verkligen ha ett förlag. VERKLIGEN. Och jag har fått saker utgivna, jag är inte jätteorolig. Men det är en sådan lång process. Min första deckare skulle getts ut innan sommaren, den andra innan jul. Nu ska Morden i Marseillan ut 14/10 och när del två och tre kommer står väl skrivet i stjärnorna. Och den nya fristående som är hos lektören fortfarande, den har jag blivit erbjuden kontrakt för (innan lektören kopplades på) men backade i sista stund för jag tyckte det gick för fort. Jag är snabb, det vet jag men jag ville lära mig hantverket bättre. Och, i väntan på DET så började jag skriva en roman. Och den tar sig. Jag gillar karaktärerna och hatar dem om vartannat. Det är tillbaka till Frankrike igen, det är tillbaka till tonåren och sen medelåldern igen.

I väntan på att barnen och jag tillfrisknar och jag får mer sammanhängande tid tittade jag på gamla bilder…

Jag, pappa och okänd lekkompis på sranden i Albir kanske 1972?

Jag, mormor, kanske Herr Norris med hund. Jag i Daniel Hetcherskjorta och omlottkjol i ULL från Cacharel.

Detta skulle min make INTE acceptera. LACKEN förihelvette, L A C K E N ! !

Nu, ska jag skriva vidare och förevisa min lavendelhäcka och Wisteria!!!

Tjing!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen