Sommarhus?

Jag har mer eller mindre gett upp tanken på ett sommarhus vid Medelhavet och avregistrerat mig från utskick…ändå kommer det fram några annonser. Och idag, när jag ändå inte gör något direkt vettigt med 38 graders feber, magnifik trötthet och värk som krävt dubbeldos….bestämde jag mig för att kika. INGET passar mig. Men detta var ändå det absolut värsta av allt jag bombarderats av senaste två åren…vad sägs om detta? Jag trodde först det var en radio!!!

På den här vackra stranden ska alltså detta monstrum byggas. Min absolut första tanke var ”för nära havet”….
VA?????? VEM vill bo så här?
Holy shit så ocharmigt….jag är mållös, faktiskt.

Jag hoppas ingen går på det här förslaget…jag tycker allvarligt synd om grannarna då. Jag bor hellre i husvagn än detta….

Tja!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen