Härliga helg

Jag faller handlöst genom livet känns det som.

Ååååå vad sköööönt med HELG! Det är lite som hemester ändå. Man får gosa med dem man älskar, städa, diska, hänga tvätt och åka på olika tävlingar….Och slappna AV! Eller hur? Känner ni igen er? Maximera avslappningen OCH komma ikapp med allt.

Barnet slappar, jag funderar på om växthuset ska flytta ner i helgen…och om vi ska orka/hinna flytta et träd…och när Laminon ska komma på plats…

Jag bad maken tvätta. Jag ber honom göra väldigt mycket. Eller i vilket fall….jag påminnner. Om att tvätt…behöver tvättas. Vi har frångått vår regel att vi ska dela på saker, mest planeringen då. Och det var INTE mitt val. Men, så blir det lätt. I vilket fall. Han satte igång en tvätt, jag gick ned för att stryka en pärlplatta och kom på att det fanns tvätt att hänga….Då ser jag den öppna luckan. Den som vi satt upp för att slippa se tvättmedel etc. Det är en tyst lucka, mjuk stängning som maken själv sat upp. Jag vill inte ha tysta skåp, jag vill ha högljudda, sådana som skriker: -Kan du för helvette stänga luckan? DET ÄR DET DE ÄR TILL FÖR!

Eller, vad tror ni om DET? Skrikande skåp, mycket bättre än tysta dito.

Här ännu mer frågor…som var ska hushållspapper förvaras. När ska jag komma igåg min rosa sidensjal…och flytta den rätt, ska Starten hällas ut snart (härsknat?) osv.

Nu ska jag VILA lite. Och tänka på Jemen. Inget är värre än Jemen nu. Eller? Jag ska andas, betänka mina relativt yttepyttiga problem och kanske skämmas lite.

Här sitter jag mest hela tiden…och försöker komma ihåg vad som behöver göras/handlas osv.
12 år nu…..älsklingen! Idag fäktas han i St Erikskuppen, vem hade anat?

Puss/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen