Ännu en bukett

Det fanns en del produkter som var turkosa också, och rosa…fatta vad snyggt!

Jag vaknade imorse och såg att en känd influencer har sålt en värdelös ”julkalender”…och kunde inte låta bli att se en video dä en youtubeperson öppnade den och kommenterade. Hon kämpar för att inte låta helt desillusionerad. Men svårt att inte märka vad hon innerst inne känner och säkert kommer inse när hon tänkt en stund. En necessär som ser ganska tunn och ostyrslig ut innehåller 24 nästintill genomskinliga påsar med uteslutande miniprodukter av penslar, ögonpennor, mascara och allehanda sminkhjälpmedel som ska motsvara ett värde av 3000kr. Sorgligt. Kunderna som oftast verkar vara väldigt unga personer blir grundlurade. Någon hade lagt 1795 kr på en kalender till sin 13-åriga dotter….och säger att de har dåligt med pengar men vad gör man inte?!? Smaklöst verkligen. Uteslutande produkter som man får gratis om man handlar i en butik tänker jag…Men, influencern skrattar hela vägen till banken, och bryr sig föga om vad kunderna tycker/känner. Och det är inte helt uteslutet att hon lägger upp en ny ”gråtvideo” där hon berättar hur sårad hon är. Sån är världen. Man scammar sig fram verkar det som och säljer undermåliga produkter osv till sina frälsta anhängare. Fast jag har ändå svårt att svälja detta.

Mina gamla produkter som jag glömt bort! Såpopera och Visor för duschen…på kakelplatta här som jag glaserade i transperant rosa. Spännande att se hur det blir!

Jag släpper det. Och går vidare till en mkt snygg skönhetssalong som jag besökte i veckan pga ligger 20m från vårt hus men jag har aldrig varit där. Jag är ju ingen sån som använder skönhetsprodukter i någon stor utsträckning eller kostar på mig dyra behandlingar men jag måste säga att det var verkligt exklusivt. Franska produkter i förpackningar som gav en känsla av yttersta lyx och apotek på samma gång. Tydligen väldigt sällsynt märke i Sverige. Jag blev genast sugen på att bli skinnad och förförd men motstod.

Jag tog en avstickare till min kompis som är keramiker. Jag hade gjort denna citron för ett tag sedan för att ge bort men tillfället försvann…så nu blir den min. Make lemonade!

Var hos husläkaren igår, ny förmåga. Hon tyckte det skulle vara omöjligt med tanke på hur mina olika vårdmöten är inplacerade att ens försöka arbeta. Det var en ny känsla. Att ha en doktor som tänker….sig in i ens situation. Jag känner mig nöjd med att ha bytt vårdcentral även om den ligger en bit bort. Skönt att inte behöva berätta vad doktorn ska göra också…eller behöva påminna.

Så blev den! snart i en ugn nära mig!

Idag blir det botox för mig. Tyvärr kan man FÅ huvudvärk efter behandlingen så jag är lite förberedd på det för att inte bli besviken…typ.

Min dators R har börjat krångla. Vet inte hur det blev så…är R en bokstav man använder mer än andra? Kanske.

Jag bjuds ofta på lunch där när jag svänger förbi.
Surukat i min smak.
Här är färgerna som ska i tröjan nedan. Jag älskar de ”smutsiga” färgerna. Mohair…jag älskar verkligen det.
Eva stickar en restgarnströja som är så ljuvlig. men, det ska faktiskt bli ett konstverk. Ni kanske får se senare…
Jag hade gjort kakelplattor med oklart syfte. Ny har jag bestämt mig, det ska bli ett litet bord till trädgården! I citrongult!

Volvo ska börsintroduceras….men, det är ju kinesiskt. Jag vet inte. Jag är mer sälj nu…överlag.

Nu ska jag skärpa mig, vila, träna, åka till neurologen och sen….kväll med banen. Just ja, först ska jag ringa en del samtal…bl.a till socialtjänsten. Jag ska hjälpa en familj tänkte jag…om det går! Och ta en son till musikträning i orkestern. SEN blir det full fart in i helgen…precis det jag inte behöver men i vilket fall inte en morgontid att passa och ffa inte ENSAM med allt ansvar!

Trevlig helg!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen