Plötsligt händer det?

Tja! Det ä så märkligt. Jag gav ju ut boken Innan väggen 2017 och senaste veckan eller två har det kommit så många kommentarer och frågor kring den på FB. Många angående om den kommit ut på andra språk. Och det är ju fantastiskt roligt att boken fortsätter att hjälpa folk med utmattning. Jag bara undrar vad som hänt. För någon måste ju ha tipsat eller så, annars fattar jag inte riktigt. Men, utifall att någon här undrar hur man får tag i den kan jag säga att den nog bara kan köpas direkt av mig för den verkar vara slut i butikerna. Eller så lånar man den på ett bibliotek eller ber dem köpa in (från mig då…). Och den finns i alla format på bibblan. Jag har den bara i bokform. Så var det med det.

Ha en trevlig helg!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen