Googlar Magdalena Andersson

Rekommenderar varmt Buffés senaste nummer och deras pumpakaka. Den gjorde succé här hemma!

Nu satte jag mig för att läsa på. Jag tyckte det var så märkligt att jag, som fd. simmare inte kände till att vår blivande statsminister tagit SM-guld. Hon är ju inte så mycket äldre än jag och…om man simmade samtidigt höll man liksom lite koll på stjärnorna. Tidningarna säger SM-guld…men det var Sum-Sim. Alltså juniormästerskapen. Det förklarar ju det hela. Istället läste jag in mig på hennes yrkesmeriter…och de var ganska få faktiskt i verklig verksamhet. Hon har undervisat deltid, doktorerat men ej avslutat på Handels och ja, sen politik som vanligt. Hade hon jobbat som barnmorska på DS…ja då hade hon vetat lite om incitament för att arbeta om you catch my drift. Ännu en ganska, i mina ögon, oerfaren person som ska styra landet i kanske den värsta kristiden vi sett sedan kronan flöt? Eller var det kanske inte så farligt…ekonomiskt krångligt men inget jag märkte av i vilket fall.

Jag läste att specialistmottagningen för postcovid på HS (jag vet, det heter KS Huddinge men old habits..) Och jag undrar hur DET ska bli, eller vad tanken bakom var….att låta generalister ha hand om en ny sjukdom som inget vet något om…smart? Kanske. Men det hjälper ju inte husläkarna som famlar i mörkret och skrivit remisser till specialiserade mottagningar för rehab…

Sen fick jag frågan om att prata med TV4 om min långvariga feber…orka. Jag orkar nog inte det. Jag har faktiskt fullt jävla upp med vården som den är. Denna vecka tre besök/möten, nästa tre till och veckan därpå…jag vet faktiskt inte, minst ett som jag kan minnas.

Jag har stickat klart en tröja. Vill väldigt gärna börja på, eller slutföra en annan. men, orka.

Det var sol idag. Så jag gick på min pomenad, längre än vanligt, måste ”levla upp” nu känner jag…och då såg jag slånbär. Och gick hem för att hämta en bytta. Och sedan var jag ute lite till, 40 min plockade jag medan jag sjönk ner i leran. Nu har jag satt igång både saft och gin.

2 liter slånbär blev det i sista minuten. Nu blir det nog ingen mer skörd för i år.

Nu ska jag träffa mina föräldrar snart. Vi ska på jazz. Orka!!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen