Jaaaaaa!

Jag hämtade min citron, fick en kopp te med visdomsord på påsen och beundrade surukaten.

Jag fick ett samtal. Jag kommer få rehab med start v.48 och 11 veckor framåt. Jag vet inte mer än att det kommer bli ”jobbigt” sa läkaren. Ett jobb att göra för att bli frisk. Jag sa, jag har inget annat mål så jag vill verkligen. Det är mitt ljus i mörkret. Jag är så glad.

Maken arbetar hemma idag. Han ville inte ha vaniljgegga utan fick istället en kardemummabulle. Godaste ändå.

Idag har jag klarat av att återvinna, handla hyacinter igen, räddat en stavmixer på ÅVC som gick till min keramikervän Eva (hon behöver dem för att blanda glasyr) och sen har jag varit på apoteket. Apoteket för att jag har fått halsbränna…förmodligen av alla mediciner för jag har aldrig haft tidigare utan att vara höggravid. Och nu, hemma igen med vila på agendan och jag har sagt åt maken att det blir hämtmat ikväll. Hela listan på vad som skulle göras blev inte avklarad, men det får vara bra så. Nu ska jag rehabba mig. Och pyssla lite med julklappar som ska skickas till LA. Dotterns pappa ska snart dit, då måste allt vara klart. Inslaget också. Annars inget juligt!

Saker som skulle bort. Korgarna ville grannen ha.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen