Drömhuset

Går du igång på splitternytt, perfekta gräsmattor och rinnande vatten?

Jag ser den här annonsen och min absolut första tanke är: JA!!! Det måste vi köpa. Jag älskar att förvandla saker, starta med ett hopplöst hus eller liknande och sedan ha helt fria händer att göra något fint.

Men, maken tänker att jag är helt galen. Han vill ha nyckelfärdigt eller i varje fall en arkitekt, en byggare samråd och helst massor med pangar utifall att…..och då vill jag typ kräkas.

Idag har jag ägnat nästan hela dagen till att försöka förstå hur jag ska samla in all info som försäkringsbolaget vill ha för att jag ska kunna kompenseras för min arbetsskada. Det går långsamt för varje gång jag kommer på en sak att göra så glömmer jag en annan. Nu när jag skriver här minns jag att jag ju skulle maila fd chefen….så håller jag på.

Inte mycket har blivit gjort rent praktiskt alltså, men så får det vara för mig, speciellt en måndag när helgkaoset ska lägga sig lite. Snart ska jag ju dessutom börja göra middagsmat..

Jag återkommer kanske ikväll med fantastiska bilder på maten…om den blir fantastisk.

Lidl säljer hyacinter nu för 9,90. Det är halva priset jämfört med ICA här. Och fina krukorna från Form från Skå.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen