Underbara Anna laddar om!

Lägg märke till den handstickade tröjan som är helt unik, den helt underbart naturtrogna stålgrå färgen i håret och de Demi Moorelika kindbenen!

Heeej alla gullisar! Jag bara äääälskar att ni är här och läser och jag ber om stooort ursäkt för att jag inte har varit så närvarande som ni önskar! Det har varit ett sånt krångel med min julkalender med miniprodukter av min nya kollektion av resekläder. Ni vet, de där minimala i upplösningsbart material som är SÅÅÅ praktiska och som jag bara ÄLSKAR! Jag lägger verkligen ner HELA min SKÄL…eller stavas det Själ? Jag vet inte kanske det ska vara stjäl? Iallafall, jag har haft ett såååå hektiskt minutschema med teamsmöten med alla mina anställda helt fantastiska eldsjälar som jag bara äääälskar och som alla praktiserar och ser till att hålla mig både påklädd och ren i rumpan…ooops!;) smiley;)))

Sån jäkla POWERmat! Man bara ploppar ned dem i brödrosten! Och klockan från Ebel är ju sååååå najs, men INTE så dyr att ni ska knacka på i DHL-kläder och råna mig!

Jag bara äääälskar alla mina praktikanter. Ibland får de till och med LÖN! Jag kan vara så generös för nu har jag så mycket pengar att jag börjar bli orolig för att det ska ringa på dörren och jag blir rånmördad när de vill ha alla mina femton Chanelväskor! Men, kanske de inte kan hitta dem i min monokroma lägenhet? Man får ju hoppas. Jag kan glädja er med att min förlovning är bruten. Jag vet, skitsynd för han och jag har ju fixat tatueringar som liksom sitter ihop, ni vet som de där hjärtana som man ger sin BFF och bryter. Nu blev det lite galet…för tänk er när ett hjärta där det står Anna & Alvin forever us ….det blir Anal for u….men det löser sig nog! Jag kan spraytanna lite extra där.

På min stjärnklara himmel har ju tyvärr det här med Coronan skapat lite problem eftersom jag bygger hus i ett av de länder där viruset frodas som bäst men jag ska ha en liten tete a tete med Tegnell snart så han ska få reda ut begreppen så jag kan styra upp bygget av min sommardröm. Men Å vad mycket där är nu, men så är det när man är en POWERquinna! man måste liksom inreda garderober, skaffa loggor till sitt sommarhus, plåtas för alla sina romanprojekt, podda och plumpa sig dagarna i ända. Jag tror inte ni förstÅÅÅÅR hur tight mitt schema ÄR! Min praktikant måste väcka mig redan nio med soyalattechaimacchiatomatcha och gluten- och smörfria croissanter och helst låta mig snooza en kvart (fyra gånger). Det är därför alla mina möten och andra åtaganden sker i mitt monokroma hem. Och eftersom det är en sådan utpräglad hotellkänsla överallt kan man plåta var som helst här hemma. Och…så ska jag flytta! Jo, nu när jag är singel igen kändes det HELT rätt. Jag måste ha en liten utmaning vad gäller stilen. För nu har jag bara beige hemma och jag undrar om inte kaffe latte/nude med ton i ton i lampskärmar och golv- till takgardiner verkligen ÄR min grej…..

Vi får se, jag budar ihop med några andra influencers om en 22-rummare på Strandvägen med egen terrass, innergård och helikopterplatta. men, viktigast av allt är faktiskt garderoben. jag behöver verkligen en större nu när jag också börjat sälja egna kläder, merch som vi kallar det i branschen…

Lyxpizza från bästa stället, det är en italienare som bakat den med HELA själen, det är till och med hans egen salami i! Bara för MIG, moi, meeeee meee meeeeeee!

Puh, jag känner att jag bara måste få lite ”barajagtid” minst två dagar i månaden. För med barn på halvtid kan det ändå vara så VÄRT att få komma bort från allt, logga ut, gå off grid och låta uppdateringarna…skötas av någon annan. Det är många som vill sponsra, Saudi, Qattar, Bahrain och faktiskt Surinam. Jag gillar Surinam nam…kanske man kan bygga där med? Vet ni om man behöver vara vaccinerad där? Eller om det är OK att gå omkring halvnaken på stranden…jag kanske ska gå en surfkurs? iallafall, nu ser jag fram emot ett nytt revolutionerande grepp! Jag ska sälja smycken! Jo, och jag FÅR avslöja, det ska bli….trumvirvel….kedjor i GULD! VA!?! och OM man vill kan man lägga till en diamant, skitliten, jag bara äääälskar skitsmå saker till er, för ju fler, eller heter det mer? Jag säljer av standarddiamanter, en speciell sort jag valt bara för ER, med hela min själ såklart, för vi älskar er alla gullisar och finisar, det är BLODSdiamanter, såååå häftigt va!?! Jag vet inte varför det heter så för de är så VITA, asvita, det vitaste som setts i Afrika faktiskt. Och de äääälskar mig där nere, jag får hela tiden skjuta vilda djur som de fångar in åt mig.

Här är vad jag klär mig i hemma, jag bara älskar att ta av mig alla designerkläder och krypa ner i Kappahls skönaste softisar man kan liksom andas i dem. Och snart ska jag ha mina EGNA mjukiskläder!

Åh, jag älskar mitt liv och snart ska ni också få kunna ta del av mina framgångsrecept! Om ni anger koden Annaripsyouoff får ni 7,5 procents rabatt på tredje köpet i vår webshop där jag ger tips om hur ni blir lika framgångsrika som jag. Jag ger er en försmak här, GRAAAATIS! Föd barn, LIVE eller Bajsa ut ett tuggummi ni svalt medan ni fjärtar och sen bara KÖÖÖÖÖR! Bli youtuber, instagramma era hemorojder, använd filter och skapa glow med sprayfärg och oooooops, det var visst alla tips men jag her mer, jag looovar. Nu kör vi! Jag gasar rakt in i bankvalvet! Nu ska jag ta mitt laktosfria åsnemjölksbad så jag aldrig blir en dag äldre!

/Anna

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen