Och det är SÅ mina vänner som man tjänar pengar!

I ALLA tider har människor roffat åt sig. I begynnelsen den störste och starkaste (kanske också den smartaste) som lade ett land eller rikedomar under sig….vissa blev kungar, furstar eller kejsare…och så har det fortsatt. Kungarna har gett förläningar och man har gift in sig i varandras imperier och hör och häpna. Man har sedan börjat utnyttja fattiga genom att ta slavar och beskatta eller rent av bara TA saker från det lilla folket.

Jag kan inte se någon skillnad mellan detta och att en miljardär låter utländska arbetare renovera till slavlön (om man nu kan ha en lön som slav) för att sedan tjäna grova pengar på de tillsnyggade bostäderna. Den här typen av människor finns det ett särskilt ställe för…kurran, tycker jag för detta är motsvarande trafficking, utnyttjande och BARA för att tjäna ÄNNU mer pengar. Han har så det räcker. Nog är aldrig nog, alla vill alltid ha MER. Och jag kräks.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen