Covidsmitta i huset?

Tylla var negativ, men andra ungen? Tylla hade feber i mitten av veckan (om jag minns rätt) sen debuterade en annan med feber, hög, på fredagen. Vi beställde genast test men det fanns inga att få tag på så idag vid 11 kunde maken hämta på apoteket. Sen fick han åka tillbaka med den. Nu ska det ta minst 48h för svar. han har fortfarande nära 39 grader, huvudvärk och snuva…den här gången tror jag faktiskt det ÄR Corona. Vi har testat oss så många gånger att jag inte ens minns…barnen har börjat få in rutinen men T tycker det är fruktansvärt. Hon blir arg en halv dag på mig…men, vad ska man göra? Vi vill göra rätt liksom. Och imorgon ska jag på rehab. När man läser på hur man ska göra så ska man innan man fått svar fortsätta gå till jobbet osv. Så jag antar att man om man som jag är symptomfri ska gå på sin rehab. Maken kommer få arbeta hemifrån och de två andra barnen gå till skolan….vi vet att det finns bekräftad smitta i den sjuke sonens klass. helst skulle jag vilja att vi alla var henna, kanske med undantag för T för hon är verkligen inte sjuk, men vi andra…vi kan ha fått detta och det bryter ut om några dagar….

Jag är trött på Coronan. Supertrött.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen