Jag samlar mig, grundar mig och andas ut med hjärtat.

Jaha, då var tredje veckans rehabpass avklarat. Där ingick…prat av oss deltagare om hur vi haft den…i 45 min, skulle ha varit 3x7min. Sen en Qi gonghövning som skulle få oss att känna av kroppen, grunda och positionera oss för att stärka vitaliteten. Jag blev så illamående bara av att blunda för jag har haft balanssvårigheter sedan igår em. Så jag kände hur jag började bli helt varm och fick svårt att lyssna på den mjuka långsamma stämman och ens följa eller orka ta in instruktionerna. Sen pratade vi alla om hur vi upplevt att grunda oss.

Vi fick också meditera helt kort vid första passet och låtsas andas ut kroppens gifter med hjärtat…alltså detox på ngt sätt via andning…

Sen var vi på dagens sista punkt. Nu behövde jag lägga mig. Där fick vi en lista på saker man TROR kan vara orsaken till att vi blir långvarigt sjuka av covid. Det var många teorier, kanske ingen, några eller alla på samma gång kan stämma. Liknande symptom har vi iallafall och vi som går på just mitt ställe har faktiskt mätbara funktionsnedsättningar som är nytillkomna men INGA OBJEKTIVA fynd som läkare alltid ska leta efter, som tårar, skrubbsår, brutna ben, blod i urinen osv.

Jag kämpar vidare. Jag får alltid lite huvudvärk efter att koncentrera mig på att lyssna och slappna av om vartannat och återigen kan jag inte fatta hur man ska KUNNA gå på denna rehab, applicera allt detta på vår vardag och arbeta UTAN att bli psykotisk….

Nu ska jag försöka rensa ut alla gifter och andas med hjärtat. Inte helt lätt hörrni! Men kaffe och en treo hjälper, dock inga hälsokostpreparat ens i tusenfaldig koncentration.

Häpp!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen