Uppföljning

Om ni vill veta hur det går för författaren till boken Konsten at få andra att städa….så går det långsamt TILLBAKA!

Jag har då ett tips som kan BOOSTA viljan att DELA ansvaret för det DELADE hemmet. Det heter: Fotoboosten!

Man gör helt enkelt så att man fotar stöket och skickar det till den som är ansvarig så att den kan sätta ett larm (om det inte går att åtgärda direkt som vid hemarbete) eller säga att man kan utföra tjänsten mot en avgift/egentid/massage osv.

Inte rocket science (att tänka ut det var såklart det men inte att sedan utföra sysslan, sitt ansvar).

Konkreta exempel:

Här ett exempel på minihoarding…skickad till maken. Notera säkerhetsanordningen för att få ha SINA laddare ifred….
Här ett exempel på oförmåga till avslut. Kvarglömd skruvmanick….skickades också till maken. Börjar ni ana ett mönster?
Tredje och avslutande exemplet. Överfylld tvättkorg. Barn har klagat på att det saknas underkläder etc. maken har stor egen samling som undertecknad ”MarieKondoat” under helgen pga ny garderob som är orsaken till kvarglömda verktyg spritt över huset. Jag KAN tvätta själv och frågade om barnen var sugna på en lektion men avböjde nådigt. Maken vat (nästan) hur man tvättar och nu ska den här korgen placeras utanför hans dörr..(arbetar hemma) så han påminns. Tyvärr fungerar detta inte helt optimalt. har testat med soppåsar men han är för lång för att snubbla över så låga saker han kliver helt enkelt över både när han lämnar huset OCH kommer hem igen. Men tvättkorgen har den fördelen att vara högre…så jag är rätt säker på att detta kommer lyckas.
Den här inspirerar mig. Jag vill ju sticka en restgarnskappa…men hur tungt blir det?

Ja, och det var allt från mig. Jag vabbar vidare med barnet som har något slags virus…maken arbetar hemma…så rimligen kan han ta en bensträckare och plocka upp en kvarglömd espressokopp…om ej skulle jag gärna vilja att någon som är på hans arbetsplats tar en bild av hans skrivbord där och skickar till mig för jag är MYCKET intresserad av hur det ser ut där. kanske ni hittar saker där inne ni letat efter en längre tid?

Älsklingskoppen etc…?

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen