Glow you away!

På väg till per fot.

Jo men nu ser ni, ska jag berätta om ett NYTT sätt att grunda och balansera sig för att uppnå maximal vitalitet. (Blink blink!)

Det är ju vad rehaben lär ut och i mitt fall så ska grundningen och att känna underlaget utföras liggande. Så jag bokade en tid hos fantastiska Margaretha Hallberg på Confidence Skin & Spa.

Det var en helt annorlunda och lätt omvälvande upplevelse på den underbara skalan.

Jag kan helt ärligt inte säga att jag vet vad hon gjorde men det exfolierades, smordes, masserades långt ned mellan skulderbladen och sen skulle jag får en mask av JÄST! Som hon personligen älskade doften av och hon bad mig vara förberedd på att det skulle dofta lite som i ett kök för att ingredienserna var naturliga, vinäger tror jag bestämt hon nämnde. Jag duschades vid flera tillfällen och jag passade på att djupandas med magen för att grunda mig i den gudomligt sköna behandlinsstolen och sen kom det jag trodde var det magiska masken. Och jo, den doftade bullbak. Innan jäsning. Men det tog inte slut där. Gasväv lades över mitt ansikte och dekolletage och sen, ovanpå den penslades en tjock mask på och känslan jag fick var av jag begravdes under havets botten. Det doftade hav och lera och jag ville känna mig som Ariel men känslan blev mer den av en eremitkrabba som grävt ner sig i dyn. men missförstå mig rätt, det var ljuvligt. Jag kände hur livet återkom till mig.

Jag låg där och tänkte att detta måste jag bjuda min mamma, mina vuxna döttrar och min svägerska på, så fort jag får utbetalat från min försäkring.

Det var kort sagt väl värt pengarna och jag längtar lite till nästa löning (om det blir någon) för att kunna gå dit igen.

Så kort och gott, är ni i närheten av Ekerö, boka en tid, slappna av och minns ”livet på botten det är ju toppen, havet är djuuuupt!”

Det skulle ta några minuter sa hon innan maximal effekt men känslan å insidan räckte faktiskt för mig. Och så skiner solen på det. En bra dag!
Jag älskar när saker ser ut som om de kom från ett apotek eller ett laboratorium. En hel vägg av detta finns att skåda och jag som inte ens använder hudvård vill ha med mig allihopa hem!

Den här behandlingen bokade jag: SOIN RESTRUCTURANT ET LISSANT

Hem

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen