Madonna Button

Alltså, är jag så gammal nu att jag blir scammad att lämna ut mina uppgifter….

Madonna gör en Benjamin Button. Alla andra åldras men hon är snart yngre än sin dotter Lourdes….Var ska detta sluta. Hon har verkligen alltid varit en person som jag gillat. I början för musiken men det tog slut när hon började mixtra med elektropop. Efter det har det kommit ur henne en handfull OK låtar. Den med Timberlake var bäst. Men att inte åldras….jag vet inte. Känns desperat.

Men, jag fattar, att kroppen förändras är inte roligt, för insidan är ju lite samma hela livet om jag förstått det rätt. Och ni vet, det är som när man flyttar och strömbrytaren plötsligt inte sitter där man är van…

Jag besväras av att synen dramatiskt försämrats efter Covid-19. Och typ allt annat men synen, balansen och minnet ihop med trötthet och muskelsvaghet…uuuu när jag tänker att jag ska skriva upp mina symptom märker jag hur jag kan lägga till ett hela tiden. Helt galet. Men, nu kan jag hålla fyra siffror i arbetsminnet, i september var det tre…så det går framåt. Men orken, tröttheten och visst ja, HUVUDVÄRKEN, den är kvar. Men det går fler dagar mellan attackerna….men medicinen, den är jag lite rädd för. Jag tycker fortfarande att jag får tryck över bröstet…Och en ny grej som jag inte märkt tidigare. Kalles Kaviar smakar annorlunda. Tänk att inte det lagat sig på över ett år. Jag som älskar äggmackor…

Nu har jag sett Bond. Sista. Med barnen, de blev lika förbannande som jag. Men jag märker att Frank och jag tänker lika, Mathilde kommer bli nästa 007. Och hon är Miss Bond. Så är det med det.

Jag ska nu se The little things, med han skurken som har ihjäl Bond som the good guy…jag vet inte om jag kommer tycka det när jag fortsätter se….det kommer nog ta LÅNG tid innan jag kan smälta detta. Jag tänker att det kan bli som i Dallas när Bobby Ewing dör….det var bara en ond dröm.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen