Fåningt leende

Jag såg ju svenska simlaget ta guld igår. Jag fick t o m maken att se. Och jävlar vilken utklassning. Jag är ganska dålig på att titta på simning. Kanske för att jag nött så många egna mil i bassäng att jag liksom inte tål mer klor. Men när det är stora finaler, då försöker jag se. Det ångrar vi inte. SATAN vad bra de var, makalöst. Och så Sarah kommentar i tv. Asbra. Så mycket roligare än framtvingade intervjuer där alla ska analysera vad som gick snett, varför de bommade osv. Urtrist faktiskt. Men jag sitter med ett fånigt leende när jag ser hennes glädja. Så ska sport vara. Bara glädje. Och sen gick jag in på Svt sports Instagram….vet ni…BARA tjejer!!!!

Jag ser fram emot en dag med skidskytte bland annat. Elvira, Stina, ja ni vet de nya unga coola brudarna som bara häver sig fram. Och jag väntar ivrigt på slalomen, att Linn Swahn ska läka och sen tar vi alla guld i Kina va?

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen