Det sämsta jag sett?

Jag gjorde ett försök med Morgonstudion innan Vinterstudion drar igång. Som vanligt en supersmal metereolog…och ALLA vill tydligen veta hur nyårsvädret blir? (Inte jag) Speciellt över Skansen….och Jill J?!? Och sen vidare till Nöjesnyheterna…som var absolut det sämsta jag sett. Fumlande fåniga rapporter utan någon som helst analys…och jag vet inte HUR en analys av tre nya dataspel, en rappare som inte utlämnas till Spanien eller huruvida man bara ska använda CD-skivor som fågelskrämmor skulle se ut…men INTE så här. Jag kan inte med svenska reportrar, kanske för att de är för unga? Kanske för att de är taffliga, babblar utan att ha något smart att säga, bara är valda för sitt utseende? Jag vill ha en vanlig smart människa i rutan, kan man få det i nyårspresent? Det är kanske så att Sverige är för litet…vi har inga äss? Eller? Var är alla begåvade människor som kan något om något eller kan ställa smarta frågor?

Problemet med TV är att folk syns. radio är så mycket bättre. Då kan man ha smarta människor (inte alltid där heller men kläder och utseende spelar mindre roll).

Jag stickar vidare till 9.55 då det blir sport…

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen