Julfilmer

Tylla tittar förtrollat.

Jag visade jakten på julen för barnen idag (T & E) och de älskade den. Så det är ett tips. Nu ser vi Mary Poppins kommer tillbaka. På engelska. De brukar skrika rakt ut när filmerna visas dubbade på svenska och det är faktiskt stor skillnad. Alla röster låter så fåniga att man mår illa och tror man ser på reklamfilm. Jag minns bara en bra svensk version och det är Tarzan där Lena Endre inleder. Magiskt bra.

Jag orkade inte skapa någon magisk julkänsla i år. Men jag kämpade fram lite belysning. Resten hjälpte Kung Bore till med. Nästa år ska jag orka hela vägen är det tänkt.
Min yngsta Bängel i julklappströjan vid air hockeyspelet hon fick. Den var en succé! Den senare alltså.
Någon tipsade om Cape Cod cooler…och då behöver man orgeat syrup…nu har jag det.

Utan att behöva handla råkade jag ha alla ingredienser hemma…

Två matskedar av detta…
En halv tesked sånt.
Sen rostad mald mandel…
Och vips har man något som påminner starkt om amaretto….synd att man inte kan dricka…

Nu sticka lite till och sen se skidåkning. Anna S L i slalom, sen längd och ja, det blir en heldag tänker jag.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen