Det är de små sakerna…

Maken fick ORDER, släpp lös Svate. (Svante är vår nya robotdammsugare). Och så här ser det ut i ena duschrummet…

Mitt barn med födelsenummer tre i ordningen kom hem som en försenad julklapp idag. Jag har vetat sedan i oktober…och hållit hemligheten. Annars är jag en sådan som inte kan låta bli, om jag blir frestad, att dela med mig av vad som finns i paketen osv. men denna gång. Tyst som muren.

Franks rum är också soprent. På golvet då….
Det är något visst med ankomsthallar. Men inte alla fattar att man ska ha munskydd. Även om jag hatar har jag det.
Vad kan man bjuda på? Minisemlor såklart till någon som just lämnat 30 plusgrader och strålande sol i LA för att hamna i snökaos..eller, ja, -1.
Behovet av att fota sig själv fast 2/3-delar av ansiktet inte syns….nån som vill spekulera?

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen