Två saker

NU agerar de…

1) Alla verkar veta att drottningen har ett FAVORITBARN!?! Vad för typ av mamma har det, visar det och dementerar det inte? (Det sista kanske hon har gjort och inget av detta kanske ens stämmer) Men att favorisera ett barn framför andra…jag måste säga, och kanske mina barn INTE håller med här för alla verkar tro att de blir annorlunda behandlade av mig (barnen alltså) men man kan liksom inte tycka mer om ett av sina barn. Det är fan omöjligt. Jag kan erkänna att en del av barnen ger mig lite mer huvudvärk av andra ja, det är DU! Men det betyder inte att man älskar det barnet mindre. Eller mer för den delen. För helt ärligt är några av mina barn mer lika mig än övriga och det kan bli lite svårigheter då om man t.ex är lika pratsam, impulsiv, envis och ja, ni fattar. Man irriterar sig på det man irriterar sig själv med. Men att jag skulle föredra ett barn före de andra. NOPE! Jag kan liksom inte förstå det ens. Men när det kommer till dysfunktionella personer…och kanske det blir så efter att man bara gift sig med sina likar, eller rent av gift sig med sina egna (ni vet blödarsjuka barn, Rasputin osv, Tutankahmun osv för att hålla blodet så fint och rent från pöbeln som möjligt…ja då kanske det går snett?).

2) En 40-årig man från en av världens rikaste familjer har sex med en 17-åring som inte kan säga nej. Vad tänker vi här? Om en prins vill ligga…då skulle jag bli mycket förvånad om inte en annan person VILLIGT ligger med honom. Eller? Han var en gång världens mest eftertraktade ungkarl. Och säkert skulle många vilja ligga med honom ÄVEN om han var gift. Så han är ute efter något annat. Att ligga med en mycket ung person, eller känns kittlingen a att göra något han VET att man inte får. Eller så kanske han har väldigt speciella sexuella önskemål som en otvingad person inte vill låta honom göra. Eller göra med honom????

Jag har länge funderat över vad som får människor att begå olagliga handlingar. Det är verkligt lockande att försöka förstå drivkrafterna bakom. I vilket fall om de inte är psykiskt sjuka, för drivkrafterna där är enklare. De hör en röst, har en förvrängd verklighetssyn eller förstår helt enkelt inte bättre för de är lågbegåvade. Jag skulle tro att den här fd. prinsen inte är något av det.

Sen tänker jag….detta har varit känt länge. Varför agerar monarken, brodern och brorsonen först NU? Han har varit en belastning länge och inte förrän det nästan är klart att han är skyldig då ska han avpolletteras. Sent ska syndaren vakna. Jag är ju emot monarkier överlag men kan absolut förstå om folk gillar att följa deras liv, jag menar, se bara på alla influencers som folk äääälskar och tycker sig vara ihopkopplade med. Inte ovanligt alls. Men som de beter sig! ALLT handlar om att sitta kvar på sin tron. Även när de inte har MAKT! Jag kan fatta att man vill vara drottning om man får bestämma men de har ju munkavle, både här och där. Sjukt frustrerande att bara le och vinka. VEM kan tåla det? Vad får de ut av detta? Vill de synas, vill de ha pengar, bo i slott, leva i sin bubbla…inte kan väl någon rimlig människa TRO att deras makt utgår från Gud på något sätt och att de har ansvar för landet? VA???? Det kan man väl rimligen bara ha om man blivit vald att leda.

Monarkier och maktgalningar överlag fascinerar mig. Hybrisen i det alltså…oerhört. Jag har bättre förståelse för hur det var förr, på typ 1500-talet när allt var hokus pokus men efter upplysningen så liksom rämnar det för mig. Man kan inte förstå religion, överdriven dyrkan av kungligheter. De bajsar de med. Faktiskt. De använder toapapper!!!

Så. Nu ska jag återgå till att bara vara sjuk. Tack för mig. Eller som Livrustkammaren (som är det närmaste dyrkan av kungligheter jag kommer) skulle ha sagt: -Ni behöver inte tacka!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen