Sluttampen

Jag tränade igår, rejält. Hårdare än jag gjort på över ett halvår. Hur jag mår? Jo tack, igår, direkt efter hade jag träninsvärk..det är ju lite ovanligt. Jag var också väldigt trött. Somnade ivaggad med datorn på magen. Inte optimalt. Men nu, efter att ha varit vaken sedan halv två på matten mår jag ganska bra, ingen feber och väldigt taggad på att ta nästa steg. Jag har lite ont i vä arm efter några fina träffar som en ny tjej fick in. Och morgonen (alltså mellan fyra och sex ägnade jag åt att titta på fäktvideos och göra mina vanliga övningar för att inte ha ont i vä axel. Jag ska få ordning på den nu. Så det känns lite som en nystart nu. Våren, den ska komma och jag ska bli bra. Så var det med det. och vet ni, jag har snart ett färdigt manus. 2,5 år efter att jag skrev det och ett år ganska precis efter att jag skrev kontrakt men tyvärr ska den också ges ut ett år senare än vad som var tänkt…och det är pappersbrist!! men, jag är på g, det känns ändå så. Trots mina svagheter. men, jag ser så mycket roligt framför mig…hoppet vet ni. det sinar nästan aldrig här.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen