Ringer chefen på din FRITID?

2019 kom min bok om hur då på ett vettigt sätt återgår i arbete efter att ha varit utmattad men den passar lika bra för återgång i arbete efter i princip vilken långvarig sjukskrivning som helst som haft påverkan på dina kognitiva förmågor, som hjärndimma eller hjärntrötthet som det också kallas. För mig är det mer som nedgraderade förmågor just nu. Innan väggen som är en bok om hur du på egen hand tar dig tillbaka till livet..och den passar utmärkt för anhöriga att läsa så att de ska kunna förstå hur du mår och hur DE kanske mår…så hög tid att köpa mina lite gamla men icke daterade böcker. Innan väggen är slut på förlaget och i butikerna men jag har den. Jag skickar så gärna, 90kr och sen frakt på det! Hej hopp! Nu mer lagstiftning mot jobbsamtal på din fritid, det fanns redan i Frankrike men har gett vissa svårigheter…nu ska ett land till testa och INNAN vi tar oss an detta ska vi noga analysera vad detta kan leda till…

och så hur minnet och backoffice funkar för mig….omg! https://www.tv4.se/klipp/va/13739930/postcovid-anna-hade-feber-i-nastan-ett-helt-ar-fruktansvard-huvudvark

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen