Smolk i OS-bägaren

Jag framför bordet obviously.

Säkerhetsvakter avbryter en holländsk reporter….Hur i helvete hamnade vi här IGEN? OS i Kina…en av världens mest diktatoriska stater. Ett land vars officiella uttalanden jag aldrig (gör någon det) tror på…ett land som ”omskolar” folk (alltså använder som slavar i arbetsläger) och styr hur många barn en familj får ha…

Jag ska se, men det är för att jag är så intresserad av skidsport, vill se Nils Van Der Poel ta guld eller slå nytt världsrekord och sen kanske lite curling. Annars…skulle jag inte se. Någon invigning har jag inte sett, ens om nedtonat till Coronaläget. Nej, igår hade vi gäster för första gånger på väldigt länge. Skaldjur, och om jag orkar på tisdag ska det bli hummerfond. Och därefter hummersoppa.

Stockholm stockings i glitter och ett par av mina älskade Prada.

Jag frös alla skalen och ska vara noga med att rensa.

Loppat, några köpa i Spanien, en skål från Skå och en nyinköpt (för ett år sedan).
Fantastiskt gott! men borde köpt till alla för barnen börjar bli lite intresserade..
Men det fick li ”fulläsk” för jag är väldigt trött på Cola, Fanta, Sprite och 7-yp…och vi köper i princip bara Fanta av olika sort och Cola. Men ytterst sällan. Det var dock sötare än nödvändigt…kanske för att dölja smaken?
Egentligen är kanske hummer överkurs, dessa är lika goda faktiskt!
Knasiga men snygga tortilla chips med stark fyllning, amerikanskt såklart!
Avslutar med en bild från Insta. Sammet? och siden. Härlig färgkombo!
Jag bytte Pradaskorna mot Docksta inför avplockningen, det kändes rimligt ändå…

Nu, lyssna på Naturmorgon, dricka jasminte och sticka fram till skidåkningen. Ikväll ser maken och jag På spåret, jag hoppas på vinst. Såklart!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen