AFA-sa JA!

Idag satte jag på mig skidkläderna för solen sken. Jag gjorde det tråkiga HPV-virustestet(!?). Jag lastade bilen med skidor och stavar och satte igång bilen. Då kom jag på, jag skulle ha med leg. Journal, rehabpapper. Så jag gick in igen. och skickade innan jag stegade in på rehab. Hon höll med, det var en bra plan.

var fel dag. 10 dagar för tidigt. Men rätt ställe. Så jag satt där en stund och tänkte. Och tänkte innan jag insåg mitt misstag.

Jag körde till backen, och packade ur, satte på pjäxor. 10 åk var planerade. Solen sken. Jag greppade skidorna och ser att jag har tagit en av mina stavar och den andra var min sons….jag gladde mig åt att jag delade backen med endast en handfull människor och att jag fan inte behöver skämmas över att jag är dement.

På vägen upp med liften tänkte jag på tiden som gått, att jag haft uppar och nerar och där och då i halva backen tänkte jag ”Fuck it! Vi åker till alperna. Jag har längtat sedan 2007!”. Och så smsade jag maken.

Jag orkade 9 åk. Hjärtat bankade. Jag åkte sen till återvinningen, fika med en kompis och sa till henne att jag bestämt mig, jag ska åka, vem vet, jag kanske fan hinner dö innan jag ser alperna igen. Hon höll med, det var en bra plan.

Väl hemma mötte jag barnen, jag dammsög vardagsrummet lite halvdant och gick ner i tvättstugan för att ringa AFA, min handläggare meddelar då att jag efter mycket om och men är BEVILJAD ersättning! Jag har fått detta bedömt som arbetsskada. Så jag slipper sälja fonderna i börskrisen. Jag är glad. Nu blir det KANSKE alper för oss, men inte för fondpengarna!

Ha en skön helg!

Jag älskar er! ALLA!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen