Kultursjukan lever och frodas

Och skördar offer. Och vet ni, det är inte ME, ”fibbro”, EDS, stress, utmattning och ångest som är sjukan. Det är samhället. Och alla sociala medier är etiologin. Vi lever i en duktighetsvärld med köpsug där konsumtion är det ultimata måttet på att man är en BRA person. Och jag kräks.

Det är inte rimligt med alla mål och önskningar vi har. Inget är viktigt utom att älska sina barn. Nada. Zip, nichts…typ.

Ännu en person jag känner är sjukskriven. Och det är en samhällsbärande mångbarnsmamma. Vi går under…..och kämpar på, och hoppas att våra partners ska orka så inte de också går under…och allt går åt pipsvängen. Vore jag piggare skulle jag utveckla detta mer men nej. Och ännu värre, vi blir medikaliserade. När det är tiden det är fel på, inte oss.

Hej!/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen