Idrottens svar på pulvermos

Tänk vad många racketar de kan sälja när man så snabbt går från nybörjare till proffs!!!

OS är över. Bästa någonsin för Sverige tydligen. Jag känner mer..jasså. Frida, Ebba, Slalomkillen och Hanna Öberg. Kanske att Stina Nilsson inte tog medalj var det tristaste. Jo, tre kronor. Hjälp jag såg sista matchen…jag fick en vibb av TV-pucken helt ärligt. Nils Vad Der Poel, looove him.

Milano blir det nästa år, tack gode gud. Kina är ett odemokartiskt land, det var för kallt och för blåsigt, galna restriktioner och nej, man ska vara politisk och tacka nej. Även till mutor.

Milano, ja Italien är väl inte känt för att vara minst korrupta landet i världen men ändå demokratiskt….Så det ska bli roligt, och på en rimlig tid.

Maken är sjuk, hängig som 17. Vi pratar om Ebba…och att träna för att VINNA, ta ut sig, bli löjligt trött och vinna. Han har börjat spela PADEL!?! Jag har i min senaste bok tagit upp padel kontra tennis och ja, ni gissar rätt, jag tycker inte om padel. Har aldrig provat, kommer aldrig göra och Tennis kommer jag kanske aldrig mer spela heller men OM jag skulle ta upp någon racketssport är det tennis. För jag har spelar det som ung, det är snyggt och spännande. Maken tycker padel är fantastiskt. Så enkelt, man kommer knappt över 130 i puls, alla kan spela…..och jag blir såå fundersam. Det fanns en gradering. 1 = nybörjare (har aldrig vidrört ett padelrack dvs jag(?)). 2= Hade provat en gång/vidrört ett padel…. 5= kan träffa bollen, får den över nätet ganska många gånger med RIMLIG kraft….I rest my case. Jag känner att jag så fort jag försöker kommer k´hamna på en 7:a (8:a var högst). Allvarligt!?! igen.

Sen spelar han också innebandy…då kommer han hem död. Ingen ranking där inte. Men helt död. Jag avstår för tillfället innebandy som uppvärmning på fäktningen för jag bli så satans trött, jag får puls över 150, jag vill vinna, jag är rädd att slita av korsbanden…och nu snackar vi uppvärmning. Det finns en extra komponent här, jag spelar mestadels med män. Störrre (tyngre, längre och oftast starkare) och har generellt spelat mer bollsport. Så jag vill då visa att jag minsann INTE ger mig, viker ner mig eller är rädd att fara in i väggen. Alltså, i mitt nuvarande fysiska tillstånd, måste jag avstå. Annars kanske jag…dör?

Men att fäktas är en annan sak, det är finlir, som jag vill lära mig. Jag vill inte ha fler blåmärken ”the size of Mexico” på min höger överarm. Jag ska fan tejpa den. Jag äter inga treo längre så jag inte blir ”blödig”….men jag ska dit. Å vad jag saknar att vara snabb, slittålig, orka, simma skitfort. jag vill inte ha ont, få andnöd och skaka om händerna av ansträngning. På onsdag ska jag på en MR-hjärna…och eftersom jag är i stan då har jag lovat äldsta dottern som tränar så mycket att lära henne att starta. Alltså simning. Min sport. Jag har förklarat att jag inte kan den senaste tekniken men jag kan säkert filma henne och se vad hon kan förbättra, hon vill bli snabbare…jag är orolig att hon nu är snabbare än jag är. Jag ska se filmer på os-simmarnas starter i veckan. Jag såg att Sarah Sjöström testat en ny teknik…hon böjer sig inte ner direkt. Jag tror det är bra. Jag tänker att en studsande stans innan startskottet vore bra för att ladda musklerna…vi får se. Svårigheten blir väl att inte tjuvstarta då…

Jag återkommer, kanske med bild på mig i baddräkt (:O))))

Alltså…serven är ett VAPEN?!?
Dina overheads visas på Youtube!?! WTFFFF? Jag tänker att det är en firmafest liksom….avslutas med musik-quiz

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen