Och imorgon säger de att det ska bli mer hallabaloo….;)

Jag har ju svårt att tiga still. Och idag, kom det online, imorgon i print

https://www.dn.se/vetenskap/raw-food-och-ratt-andning-skulle-laka-postcovidpatienter/

Jag hamnade på weblöpet, till en början före Ukrainakrisen…det var kanske klickrelaterat. Nåväl. Idag har jag gjort MR hjärna med kontrast för att se om där finns några vaskuliter och sen MR Lunga (om jag fattade rätt), det kanske var tvärt om…jo det var det nog. Det var rörigt. Men kontrast gick bra. Nu ska vi se vad felet kan vara med att jag blir så tröt, tänker så virrigt och inte syresätter mig vid ansträngning.

Efter det intensiva röntgenlabbesöket kastade jag mig iväg till dottern som jag lovat lära ut lite simteknik till. Hon tycker jag är tjatig och pratig…men hon lyssnar för hon blev mycket bättre på bara några få längder. Och så övade vi att dyka. Hon startar annars i vattnet, så kan man ju inte göra!!! Och sen TVINGADE jag henne till dagens intervall, 25 m, tävling. Hon ville verkligen inte tävla mot mig men…vi gjorde det. Jag anser att jag vann med en halv cm sen höll jag på att dö, hon säger att hon startade efter…och då vann jag iallafall för man ska vara snabb i starten. Så det så! Gulliga ungen hade köpt lakrits till mig också saltaste man ört talas om. Supergott! TACK!!!

Svenskjävlar var fantastiskt gott! Den andra med. Fucking fabulous, gillar namnet, kanske nåt man ska brodera ihop med Hot tramp, och fuck the fucking fuckers before they fuck you?
Jag älskar att barnen älskar mig. Och är roliga. Det finns hopp för mänskligheten, jag har ynglat av mig rejält!!!
Det blev en liten mediestorm i mitt vattenglas, P4, Aftonbladet och Läkartidningen hörde av sig..och sen blir det lite rörliga bilder imorgon på samma tema. Jag lugnade ner mig på Myrorna inna röntgen. Och hann krama svärmor Hanne! Kartan, från 1970 över stockholm har jag en likadan, men jag betalade inte 400kr utan 20…lucky me!
Sen blev det kläder av och munskydd på. 45 min och kontrast…ett jävla dunkande var det i magneten.
Och en infart för kontrasten, något man aldrig trodde man skulle behöva vara med om…men väldigt lätt på hand rtgsyrran. Och Aleris röntgen där är så trevliga!!!

Nu ska jag försöka se slutet på filmen för åttioelfte gången. Vi får se hur det går.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen