Hujeda mig

Här ett intressant ställe man kan få holistisk medicinering av ännu en legitimerad läkare och som har en läkare som tidigare arbetat på Danderyds rehabklinik….Jag kan också tipsa om mitt tidigare inlägg då de har koppling till Vidarkliniken. Inlägget heter Ytterjärna tur och retur. Sök i rutan bara!

Jag öppnade Pandoras ask samtidigt som Putin beslöt att anfalla Ukraina. Vilken jävla timing. Men, jag vill uppmana alla som läser här och har varit utsatta för märkliga läkare att anmäla detta. Man får äta hur mycket rawfood och gurkmeja man vill och meditera och tarmskölja MEN, att uppmana patienter som är svårt sjuka att äta kolloidalt silver, undvika fluortandkräm och visualisera sin egen död och i mitt fall fokusera på att skicka ut välmenande och läkande INTENTIONER till ANDRA….för att själv bli frisk. det är inget som en läkarutbildning med anseende lär ut. Det är kanske dags för en slags ny ”häxprocess”. Vi måste röka ut de som med skydd av sin legitimation lär ut irrläror, extra viktigt i Fake News tidevarv att vi skiljer på vad vi VET och vad vi TROR! Min mamma brukar säga att ”tro, det gör man i kyrkan” på sjukhus ska vi VETA vad vi gör. Cheferna ska ha kontroll på vad deras anställda sysslar med…eller?

Jag har varit i Indien på ayurvediskt sjukhus, jag skulle hellre dö ensam på mitt hotellrum än lägga in mig där…ärligt.

Jag är inte en hatare av huskurer och visst kan man MÅ bättre av ett vänligt bemötande, men det ska ALLA ge inom vården. Och bara det är läkande, få saker är så potenta som placeboeffekten och faktiskt så är det helt utan biverkningar. Om man inte får rådet att sluta borsta tänderna och dricka kolloidalt silver tills man blir blå…

Hör av er på DM på Insta om ni har en berättelse som kan hjälpa journalisterna att helt anonymt lysa upp i de mörkaste vrårna inom den skattefinansierade sjukvården. ALLA tackar er! ALLA!

Detta länkar läkaren till….alltså, en gång för alla, låt er inte luras! Medelhavsdiet är den ENDA verkligt beforskade dieten. Och du har förmodligen inte tio år gammalt rött kött i tarmen. Det bajsade du ut för tio år sedan!!!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen