Mediemakt

En 57-årig kvinna som ger sig på utmattade kvinnor men kallar sig feminist, inte kan hantera pressen av att inte kunna får barn eller sina hård press (drevet) utan bensodiazepiner eller att tröstäta och kallar sig feminist och äter sig ”glad” vilket leder till en fetmaopertion som hon halleluleja bekostar själv på Sophiahemmet (kostar från 83000 kr och uppåt) uppger att män hjälpt henne fram i karriären (ska man tolka detta som att inga kvinnor velat hjälpa henne). Uppväxt med självupptagna föräldrar i ett ”fint område” som familjen egentligen inte haft råd med, känt sig utanför och då börjat skolka och röka tidigt och i princip går ut skolan med streck i alla ämnen (utom två). Ger sig på sätt och vis på sina ”egna”….självhat? Nu generaliserar jag ju såklart, utifrån det hon själv sagt i Min sanning och min erfarenhet som läkare där jag träffat en hel del mäniskor, såna som hon själv säger inte finns som försörjer sig på sjukskrivning, har ångest och där själsliga problem ger dem kroppsliga besvär…

På nätet finns mycket sparsam information om henne själv…(rädd att bli angripen?).

Hon talar om mediernas enorma makt bla bla bla och offerjournalistik men tål inte att själv utsättas för det? Inser inte hur stor makt hon själv haft som DNs LEDARSKRIBENT!?!? Ordet finns inte på svenska men BAFFLING är det jag får för mig eller möjligen WOW! Är hon HELT insiktslös?

Hon kritiseras mkt hårt då hon svartmålat en lätt igenkänd krögare i en bok och det hela görs upp med att hon betalar hans advokaträkning efter stämning. Jag kan säga att mellan tummen och pekfingret kostar en stämning ca 50000 kr. Men vill inte kalla detta en förlikning? (Svårt att erkänna fel men bad om ursäkt?) Som prins Andrew….

Det blir paus, hon erbjuds snacks… men säger att hon inte:

”Kan inte äta ett chips” utan då måste äta hela påsen”. Impulskontrollstörning…?

Får man inte uttala sig som psyk-ST? Likt Eberhard? Eller har läkare alltid munkavle? Ska inte en ssk också då krävas på detsamma?

Om man lyssnar på hennes historia från uppväxten med mycket skolk, dassiga betyg, föräldrar som är självupptagna, hennes enda stöd är storebror. Rökruta….GK i endast två ämnen..anpassad studiegång…jag tänker, var var SOC?

Detta låter som outredd ADHD. Men vad vet jag?

Svårt att få reda på några personliga saker om denna kvinna,säger att hon börjar må bra först som 30-åring men tröstäter när hon inte kan bli gravid så pass att hon måste bekosta sin egen fetmaoperation, något hon är noga med att påpeka att hon BEKOSTAR själv, det säger ju något om att hon kanske inte var tjock nog? Eller inte bedömde sig kunna gå ner de kilon som krävs inför en operation för att visa på att hon ska kunna klara av en operation…eller möjligen att hon inte vill sälla sig till gruppen som snällt får ställa sig i kön för att få en bekostad operation? För fin, eller för fåfäng? Svårt att veta. hon verkar hålla mycket hårt på detta för att ej kunna angripas. Vet hon som sjuksköterska kanske inte att fetma är en anledning till att man har svårt att få barn?

Hon talar om karaktärsmord på henne då, inte krögaren hon så illa maskerade…och tvingades be om ursäkt till. En person som medger att det är svårt att erkänna egna fel. Det måste ha svidit mer än pengarna som hon verkar ha gott om. SJU IVF-behandlingar, oklart om hon bekostat dessa själv eller om vi andra gjort det. I Stockholm där hon bor får man minst tre gratis om man är under 40 vilket hon ju bör ha varit…det är en hel del pengar. Då skulle 4 st ha bekostats själv…vad kostar de? Ca 40000kr/behandling exkl andra besök 84000kr för en omgång me dtre besök…ja man förstår att hon tjänat mycket pengar i sitt liv för att ha råd med alla dessa medicinska ingrepp och IVF-försök.

(Jag googlade på Sophiahemmet för hon gjorde sin fetmaop.där.) Inget av detta kan jag enkelt hitta på nätet och jag är inte en sådan som letar upp folk där de bor och kikar in genom fönstret för att få bekräftat att de bor i en bostadsrätt…som visar sig vara en hyresrätt, på nedre botten då, så inte lyxigaste läget om hon når upp över fönsterblecket….kanske hon hade stege? Karaktärsmord..kan man alltså begå endast på en utpekad person. Hon pekar finger på en hel grupp där jag själv ingår…och säger att jag är personlighetsstörd. Hmmmm. På gruppnivå alltså OK. Kvinnan är inkonsekvent men verkar känna sig som ett offer….

Hon pratar vidare om hur härligt det är att arbeta som sjuksköterska, om patienterna bedöms vara sjuka enligt hennes bok. Hur GIVANDE det är att finnas där när någon dör. Gud bevare mig för att få en kram av henne i ett dödsögonblick. Det finns inget som jag tycker är så äckligt som folk som tycker det är givande att vara den som är den sista att se en själv lämna en kropp. Det kan möjligen en anhörig göra. Jag är hellre den som räddar livet på någon och tröstar den som förlorat en älskad släkting eller anhörig.

-Kan du driva med dig själv? frågar Anna Hedenmo

-”NJAAAAA…” det säger hon. Nej är min bestämda känsla.

Lidandekulturen pratar honom. Jag ser en liten flicka som inte blev bli sedd och hörd. Men revanscherar sig som provokatör. Då blir man sedd och som Hjalmar Söderberg skriver i Dr Glas ”Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad. Man vill ingiva människorna någon slags känsla. Själen ryser för tomrummet och vill kontakt till vad pris som helst”. Det går bra, hellre hatad än ohörd?

Post covid eller post viralt syndrom som jag tycker passar bättre, finns enligt WHO och Socialstyrelsen, alltså inte bara i vår KULTUR. Vi tror att vi är sjuka och därför upplever oss som sådana!? Herregud, jag har ju förnekat att jag är sjuk, vägrade länge att undersöka lungorna för jag VILLE inte vara sjuk eller ens få veta vad som fanns där? Jag hade inte hostat.

Att kropp och själv samverkar säger hon…jo tack. Åt båda hållen. Du mår taskigt, du äter för att döva din ångest eller depression, du bli tjock…får svårt att bli gravid, ooops får man säga så? När man är LÄKARE och ska vara så jävla empatisk, orka med allt och alla….

Att jämföra långtidscovid med apatiska barn? De (dvs deras föräldrar och familjen i stort) hade verkligen något att vinna, de fick stanna i Sverige….jag kommer få stanna i Sverige, jag kan bara inte arbeta….för jag har inget minne….kommer kanske inte få pesion eller komma tillbaka i heltidsarbete på flera år. Jag har inre ens råd att köpa en fetmaoperation. Om jag skulle behöva, för all min mentala stress använder jag till att träna. Jag hade hellre opererat bort något helt klart!

Men vad menar hon med kultursjukdom? För mig är det mer att kulturen, samhället möjliggör att man får sjukersättning TROTS att man inte är sjuk. Jag har ju för fan förändringar i mina utredningar och undrsökningar som inte fanns föra covidinfektionen!

Hon använder ordet holistiskt (synsätt)…det låter fruktansvärt likt de läkare som utsätter folk för antiinflammatorisk kost, vill ge elektromagnetism mot cancer och rakt emot vetenskap men INGEN jag känner inom psykiatrin skulle förneka att kropp och själ hänger ihop. Eller att den ekonomiska situationen och det faktum att man betalar skatt del av ens lön går till försäkringskassan för att man ska få ersättning när man och smittas på jobbet av en ny sjukdom…

Hon säger sig vara konsekvent. Jag säger att hon har svårighet att läsa in andras känslor…..hon bråkar med vänner och anhöriga och tycker det är normalt. Säger att det aldrig att lätt att erkänna egna fel….no shit!?

Fetmaoperation, desperation. Kämpat med vikt hela livet. IVF- 7 hormonbehandlingar för att bli gravid. Kroppsliga och själsliga bekymmer, gick inte ner bantningskurer…korkat av en ssk…borde kanske veta bättre?

Fetma klassas som sjukdom säger hon och ska alltså definitivt bekostas av samhället….det gör covid med, nu.

Om hon nu är feminist…skulle hon kunna sticka ut hakan som hon verkar älska..för att höra och synas (äntligen) kunde hon gå ut och snacka om kultursjukdomen: Kvinnor med barn arbetar ihjäl sig för att vår kultur vill att högutbildade kvinnor arbetar heltid och föder barn, har vackra hem och är kåta glada och tacksamma, gärna så smala och fina också som hon själv vill vara….och sen har egentid….förverkligar sig på jobbet..gör skillnad….agiterar. Men gud förbjude att man blir föremål för ett drev. Det skulle man nog bli om man förespråkade en enpersonsförsörjningshushåll.

Jag kan erkänna att hon hade rätt 2005 ang de apatiska barn. Det beror på att min mamma tyckte att de inte fanns och fick a shitstorm.

Nu ska hon sätta brännpunkten på försäkringsbedrägeri, gör det, lägg all kraft på kriminalitet. Tack!

Ps. Varför skrev jag detta? För att jag vaknade 02.30 med kläderna på från igår. Jag var helt slut efter att maken hade fyllt åt, såklart, jag dansade (nykter) hela kvällen, ett tomt dansgolv funkar inte. Jag var glad att orka, för fysiken är inte det den varit. Jag drack två liter vatten tror jag. Och vilade då och då. Men söndagen var seg, Jag orkade klä på mig, ställa fram en köpt tårta. That´s it. Sen somnade jag. Men kläderna på, innan fyra.

Jag ser inte fram emot måndag. Då ska jag åka med bil. 20 min, hämta presenter. Sen, ta hand om två barn som har studiedag. Jag fattar inte varför skolorna envisas med detta direkt efter lov. Jag är slut. Mer än 10h sover jag med lätthet men vaknar av den nya postcovidala kroniska migränen och nu har jag varit vaken flera timmar…utan ro och tänker på den här människan…det är fel. Nu är hon för evigt ute ur mitt system. Ajö! Ds.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen