Filmtajm

Fredag. Då såg jag rätt pigg ut ett tag.

Vilken galen dag. Jag har försökt gå och lägga mig två gånger, första gången vid tre sen vid sex. Dåligt resultat. Ingen sömn. Huset fullt av egna och andras barn och slutligen filmvisning på stora skärmen. Spindelmannen, med Dr Strange m.fl. Jamie Foxx, Dafoe och gud vet vilka. Kycklingarna fick jag hålla i famnen en god stund innan de lugnade sig. Nu ligger de i halm under en grytlapp och sover under värmelampan. Roligare än så blir det liksom inte. De måste snart ut i hönshuset känner jag…jag är trött. Jag är less, jag har inte fått någon kallelse till KS…och lär inte få någon heller på ett tag. Jag känner osäkerheten krypa runt i min kropp.

Son som faktiskt gått in i en dörr…saxofontillställning. Mkt bra!

Men, jag ska inte låta barnen veta, inte de små i vilket fall, att jag är orolig alltså. Jag ska vara glad. Men det är svårt när man är så makalöst trött.

Gammal bild på mamma och dotter nr 2. Födelsedag tror jag, juli alltså.

Jag är verkligen vansinnigt trött på dessa Marvelfilmer. Herregud, de är verkligen inte bra alltså. Dr Strange såg de idag, jag fattar verkligen ingenting. Jag minns hur förvirrande The Matrix var första gången men nu, världar som öppnas, kröks, försvinner och viker sig om varandra…jag fattar inte.

Och såklart älskar barnen, jag förstår bara inte hur alla bra skådisar står ut…med att finnas med i rollistan, men det är väl med dem som alla andra. Är man inte MED finns man inte…fast jag tror på att hålla på sig lite, bara lite. Behålla lite värdighet, den man har liksom. Många verkar sakna det. Känslan av vad som är viktigt.

Rolly i centrum.
Citron är större och äldre.
Döstädningen ger inblickar. Jag hade svårt med att inte förstå allt…i fysiken. Jag gillade fröken.
Morfar dödade skorpinjonen med en toffla minns jag…..men först trodde han inte på mig när jag kom springande…
Tylla älskar dem, det gör vi alla.
Vi åt på Poké burger på fredagen, mkt skönt, och gott.

Nåväl, jag ska lägga mig NU och se Vera. Lite tröstande med kvinnor äldre än jag på TV, i prisbelönta serier. Även om det är lite same same…jag kan gilla det men inte på den nivån som Morden i Midsummer. Och, jo, jag började sticka. Can´t helt myself…

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen